obožavaju našu zemlju

‘Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj‘: Zvijezda hit humoristične serije suprugu čestitao sedmu godišnjicu braka

Par je zajedno već dugih 17 godina - vjenčali su se 2014., a već tri godine tradicionalno dolaze na Jadran na ljetovanje.

Glumac Neil Patrick Harris, najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona u seriji ‘Kako sam upoznao vašu majku‘, čestitao je svojem suprugu Davidu Burtku sedmu godišnjicu braka, objavivši fotografiju s ljetovanja u Hrvatskoj. Na njoj Neil i David poziraju ispred jednog kluba na Hvaru gdje su proveli ljeto.

"Prije točno sedam godina vjenčali smo se u Italiji. Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj. Tko zna gdje ćemo sljedeće završiti, no ne postoji nitko s kim bih radije putovao svijetom nego s tobom, David Burtka. Tvoj pustolovni duh u kombinaciji s tvojim njegujućim srcem nastavljaju me impresionirati i inspirirati", emotivno je napisao Neil te nastavio:

"Naša djeca su tako sretna jer su okruženi tvojom ljubavi, pažnjom i svjetlom. Svi smo. Sretna godišnjica, mužiću. Jedva čekam vidjeti što će se sljedeće dogoditi", završio je posvetu glumac.

Čitajte i: Hrvatska mu je već tradicija! Obožavani glumac uživa na jahti sa svojim suprugom i desetogodišnjim blizancima

Inače, Neil već tradicionalno ljetuje u našoj zemlji, a prvi put je Hrvatsku posjetio 2019. Tada je sa svojim suprugom i njihovim desetogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom također bio na Hvaru. Jadran ga je očito toliko oduševio da mu se od tada vraća svake godine.

I Burtka je na svom Instagramu podijelio tri fotografije s njihova vjenčanja i napisao mu posvetu: "Na današnji dan prije sedam godina vjenčao sam se za čovjeka svojih snova. Hvala ti što si najbolji suprug kojeg čovjek može imati. Volim te više nego ikad. Za još sedam godina zajedno!".

Harris i Burtka bili su zajedno 10 godina prije nego što su 2014. godine ušli u brak. Intimnu ceremoniju vodila je bliska prijateljica para i bivša redateljica serije ‘Kako sam upoznao vašu majku‘ Pam Fryman. Prije nego su izrekli sudbonosno ‘da‘, par je dobio blizance koje im je rodila surogat majka.

image
Par uživa na jahti u Hrvatskoj 2019.
JMG/SPREAD PICTURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Obožavatelji ‘fjake‘ i ‘pomalo‘: Od Michaela Jordana, preko ‘Barneya‘ i Boba Geldofa do Demi Moore - svi odmaraju kod nas

Inače, ovaj gay par jedan je od dugovječnijih parova u modernom Hollywoodu - zajedno su čak 17 godina, a tu godišnjicu su proslavili ranije ove godine.

Linker
20. travanj 2024 04:15