KACIGA GLAVU ČUVA

Proslavio 45. godišnjicu braka, pa pao s bicikla! Pogledajte što se dogodilo američkom predsjedniku Joeu Bidenu

Američki predsjednik Joe Biden sa suprugom, prvom damom Jill Biden provozao se biciklom u Rehoboth Beachu u Delaweru i doživio - nezgodu.

Kad god štićene osobe požele napraviti nešto što izlazi iz strogog sustava uobičajenih aktivnosti i protokola, njihovi tjelohranitelji se hvataju za glavu. Jer nekontrolirani uvjeti predstavljaju poseban zahtjev za njihovu sigurnost koja im je jedini i apsolutni prioritet. Pogotovo kad je u pitanju američki predsjednik, demokratski izabrani predstavnik najveće svjetske sile.

image

Kamo god krenuo, tjelohranitelji ga prate

SAUL LOEB/AFP/PROFIMEDIA

Kako god, američki predsjenik Joe Biden (79) ovog je vikenda sa suprugom Jill Biden (71) proslavio 45. godišnjicu braka - njih dvoje vjenčali su se 17. lipnja 1977. u New Yorku u kapeli metodističke crkve u zgradi Ujedinjenih naroda, a za svog vikenda u Delawereu, gdje se nalazi njihova ljetna rezidencija, poželjeli su se provozati biciklima.

Čitajte i: MIRANDA KERR ISKRENO O SVOJOJ DISFUNKCIONALNOJ OBITELJI, BIVŠEM SUPRUGU ORLANDU BLOOMU I NJEGOVOJ PARTNERICI KATY PERRY

U pratnji tjelohranitetlja i agenata tajne službe zaduženih za njihovu sigurnost, Jill i Joe Biden krenuli su u obilazak parka prirode Gordon's Pond State Park u Rehoboth Beachu, a taj njihov potez nije prošao nezamijećen.

image

Predsjednik je u padu srećom prošao neozlijeđen

SAUL LOEB/AFP/PROFIMEDIA

Okupljeni prolaznici počeli su im mahati, pa je predsjednik poželio porazgovarati s njima i pozdraviti ih. No, prilikom silaska mu je zapela noga, pa je Joe Biden pao s bicikla.

"Dobro sam, nije mi ništa", povikao je predsjednik kojem su agenti tajne službe odmah priskočili u pomoć.

image

Kaciga glavu čuva

SAUL LOEB/AFP/PROFIMEDIA

I tako je ta avantura na dva kotača završila.

Linker
20. travanj 2024 02:00