Getty Images
Nisu birali sredstva

Prolazili su pakao: Opet se razvlači prljavo rublje Halle Berry i njezinog bivšeg partnera i svi su šokirani

Dokumenti sa suda iz 2011. godine, nastali tijekom žestoke bitke Halle Berry i njezinog bivšeg partnera Gabriela Aubryja, ponovno su podigli prašinu. Naime, bivši partneri tada nisu birali sredstva u borbi za skrbništvo nad kćerkom Nahlom, a sada su otkriveni novi detalji.

Halle Berry (53) na sudu nije birala sredstva kako bi dobila što želi, a javnost je šokirala tvrdnjama i optužbe koje je tada izrekla na parnici za skrbništvo protiv bivšeg partnera Gabriela Aubryja (43). Portal Radar.com došao je u posjed pravnih dokumenata koji svjedoče o događanjima na sudu te 2011. godine.

Glumica je nekadašnjeg manekena optužila za rasizam i psihološko zlostavljanje, istovremeno navodeći kako on pati od niza mentalnih problema. Čak je izvukla i informaciju da je Aubry u mladosti počinio incest te kako je taj čin utjecao na manjak njihovog zajedničkog seksualnog života.

NEW YORK - SEPTEMBER 07:  Actress Halle Berry and Gabriel Aubry attend the Calvin Klein 40th Anniversary during Mercedes-Benz Fashion Week at The High Line on September 7, 2008 in New York City.  (Photo by Jason Kempin/Getty Images)
Getty Images

Optužila ga je za rasizam, tvrdeći kako ju je učestalo vrijeđao na rasnoj osnovi te kako pati od niza mentalnih bolesti, uključujući depresiju i anksioznost. Prema njezinim navodima, zbog Aubryjevih psiholoških problema on nije bio zainteresiran za seks te su u posljednjoj godini svoje veze zajedno spavali samo tri puta, a na nju je učestalo bacao niz kritika na račun njezina izgleda.

Situacija oko skrbništva razriješena je tek 2014. godine kada su glumica i maneken došli do sporazuma oko zajedničkog skrbništva. Halle Berry s bivšim partnerom modelom Gabrielom Aubryjem bila u vezi od 2005. do travnja 2010. godine. Kasnije te iste godine na setu filma 'Dark Tide' već je upoznala kolegu Olivera Martineza za kojeg se zaručila 2012. godine, a udala 2013. u Francuskoj. U braku su dobili sina Macea kojeg je Halle rodila u 47. godini života, ali idila nije bila dugog vijeka. Brak se raspao za dvije godine.

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 24:  Actors Olivier Martinez and Halle Berry arrive at Warner Bros. Pictures'
Getty Images

"Moram nastaviti živjeti kao da se ništa nije promijenilo, i to prvenstveno radi svoje djece, sina Macea i kćerke Nahle", rezimirala je lijepa glumica koja se je riječ i održala.

Linker
14. travanj 2024 12:15