Potez iz snova

Prodali se za visoku cijenu: Pronašli su vrlo lagodan način da izađu iz financijskih problema

Najpopularniji par u Velikoj Britaniji, David i Victoria Beckham, osmislili su način kako da povrate dio novaca bez previše muke.

David i Victoria Beckham svoje su poslovne pothvate proširili na suradnju s Netflixom. Prema pisanju britanskih medija slavni par je sa streaming divom sklopio 16 milijuna funti (134 milijuna kuna) težak ugovor o suradnji. Kamere će tako pratiti život 45-godišnjeg Davida Beckhama i dobiti cijeli uvid u brak s Viktorijom od početka do danas.

"Ovo je stvarno genijalan potez Netflixa. Pokazat će sasvim drugu stranu Davida, onu koju javnost vrlo rijetko može vidjeti. Davidova obitelj su strastveni arhivisti. S ponosom dokumentiraju njegovu karijeru od dječačke dobi i sve te godine čuvaju sve stare isječke iz lokalnih novina, školske snimke i klupske fotografije", rekao je izvor za The Sun.

Dokumentarna serija uključivati će i neke stare snimke zabilježene video kamerom u posebnim prigodama, pa će gledatelji dobiti "urnebesan uvid" u ranu fazu Davidove i Victorijine romanse.

Snimateljska ekipa dokumentirat će i Davidov sadašnji život, pratiti ga diljem svijeta bilježeći ispunjavanje njegovih poslovnih pothvata.

Ipak, Beckhamovi još nisu komentirali navode.

U dvadeset godina braka Victoria i David Beckham izgradili su carstvo i živjeli u luksuzu kakav si malo tko može priuštiti i zamisliti. Bivša pjevačica zgrnula je novac od svoje pjevačke i dizajnerske karijere, a bivši nogometaš od sportske karijere i zatim od brojnih suradnji koje je ostvarivao. Njihovo bogatstvo se čini se, počelo topiti pa se par našao u problemima. Dizajnerica je morala otpustiti nekoliko radnika, a srezala je i određene troškove.

Modna kuća Victoria Beckham, već neko se vrijeme šuška, ne stoji najbolje, iako je iza nje već deset godina postojanja. Bilježila je samo u 2018. gubitak od oko 12 milijuna funti, iako je čak i David uložio 25 milijuna funti kako bi podržao firmu. Victorijin brend krajem 2019. u minusu je od 34,7 milijuna funti, a nekoliko puta ju je izvlačio upravo David, pa se suradnja s Netflixom čini kao dobar poslovni potez...

Linker
16. travanj 2024 20:50