RIWE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Karijera na pauzi

Problemi za Miley Cyrus ne prestaju: Nakon ozbiljne upale, ponovno završila u bolnici na operaciji

Bivša supruga Liama Hemswortha nedavno je izjavila da se neko vrijeme neće baviti pjevanjem, a sudeći prema svemu što joj se dogodilo u posljednje vrijeme, trebat će proći barem nekoliko tjedana da se ponovno dovede u pjevačku formu.

Nakon što je prošlog tjedna završila u bolnici zbog tonzilitisa, odnosno upale krajnika, pjevačica Miley Cyrus (26) hitno je morala na operaciju glasnica. Naime, Cyrus je tek sada primijetila da s njezinim glasnicama nešto nije u redu, iako su bile oštećene mjesecima. Kako operacija glasnica nije mala stvar, oporavak će trajati nekoliko tjedana te će zahtijevati što manje naprezanja i govora kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija.

Los Angeles, CA  - Miley Cyrus and Cody Simpson go out for lunch together in Los Angeles wearing casual attire. Miley sports denim with a dark blazer, matching crop top and a hat with shades as her Aussie beau opts for a plain white tee and denim with brown leather ankle boots.

BACKGRID USA 28 OCTOBER 2019, Image: 479475718, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RIWE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
RIWE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša supruga Liama Hemswortha, koja je trenutno u vezi s Codyjem Simpsonom, nedavno je rekla da se na neko vrijeme povlači iz svijeta glazbe, što je logičan korak s obzirom na to što ju je snašlo. Iako se na njezinom licu nalazi samo osmijeh, postavlja se pitanje imaju li problemi s glasnicama, kao i izrazita mršavost posljednjih mjeseci, dublji korijen, odnosno pati li pjevačica za bivšim suprugom u tišini pa se to održava na njezino zdravlje.

"Volim te, ali ovako sam ja izgledala u vrijeme kad sam imala anoreksiju", "Moraš jesti", "Trebaš nekoga tko će ti kuhati večere", "Tako si mršava"..., bili su neki od komentara fanova na fotografiju koju je pjevačica objavila na Instagramu.

Miley je nakon deset godina s Hemsworthom odlučila ozakoniti vezu, no brak je potrajao svega sedam mjeseci. Razlog za prekid je, između ostalog, preljub s Mileyne strane i to s blogericom Kaitlynn Carter. Naime, paparazzi su ih snimili na jahti kako dijele strastvene poljupce, što je Liama potpuno šokiralo jer je za izdaju svoje supruge saznao preko medija.

Linker
19. travanj 2024 00:56