Profimedia, Mega Agency
pravila su da se krše

Priznanje glumice: 'To sam napravila za supruga i ne bih za nikog drugog'

Hollywoodski par godine? Mnogi tvrde: Emily Blunt i John Krasinski. Zašto, govori njihov zajednički intervju za The Hollywood reporter.

Hollywoodski par godine? Mnogi tvrde: Emily Blunt i John Krasinski. Zašto, govori njihov zajednički intervju za The Hollywood reporter.

Emily Blunt, 35 godišnja filmska zvijezda i njezin 39-godišnji suprug, glumac, redatelj i scenarist John Krasinski zajedno slave golem uspjeh modernog horor trilera 'Mjesto tišine' koji se i kod nas prikazivao od travnja.

Redatelj, ali i glumac u filmu, upravo je John Krasinski. U najnovijem je intervjuu ispričao da je bio neviđeno iznenađen kad je njegova supruga pristala glumiti s njim u filmu. 'Bilo je to kao da me zaprosila, jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri. Urlao sam 'Da, da da!'.

Emily je pak ispričala da je znala je to prilika koja se ne propušta, čak i ako je morala prekršiti pravilo koje si je davno zadala. 'Imam to svoje pravilo koje glasi da ću si ostavljati najmanje pet mjeseci slobodnog vremena između projekata. No, to sam prekršila kod Mjesta tišine. Napravila sam to zbog supruga i samo zbog supruga', rekla je glumica koja je u sretnom desetogodišnjem braku na svijet donijela dvoje djece: Hazel ima četiri godine, a Violet dvije.

U vrijeme snimanja trilera sa suprugom, radila je i na glavnoj ulozi u filmu 'Mary Poppins se vraća' čija se premijera upravo odvija po svjetskim gradovima.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04:  Emily Blunt attends the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images
Emily Blunt

Linker
30. travanj 2024 02:58