FRIZBI NA PLAŽI

Prirodna ljepotica koja stari bez pomoći botoksa i filera! Jennifer Garner blista i u igri s djecom

Ženu koju je magazin People 2019. proglasio najljepšom na svijetu, često možemo vidjeti bez trunke šminke i u jednostavnoj odjeći. Da izgleda sjajno i kada nije u glamuroznom izdanju dokazuju fotografije s djecom snimljene u bezbrižnoj igri.

Holivudska glumica Jennifer Garner (48) uskrsni je vikend provela - aktivno. S kćerima Violet (15) i Seraphinom (12) te sinom Samuelom (9), koje ima s bivšim suprugom Benom Affleckom (48), trčala je i bacala frizbi na plaži u mjestu Marina Del Rey u Kaliforniji. Ben i Jennifer razdvojili su se 2015., nakon 10 godina braka, a službeno su se rastavili 2018. Brak se raspao nakon što su se godinama svađali, zbog njegova problema s alkoholom i preljuba.

Čitajte i: Jennifer Garner iskreno progovorila o tijelu: ‘Izgledam kao žena koja je rodila troje djece‘

image
Dok su igrali frizbi, fotografirao ih je profesionalni fotograf
PROFIMEDIA

Zvijezda nove Netflixove komedije ‘Yes Day’ prošle je godine prekinula i dvogodišnju vezu s američkim biznismenom Johnom Millerom (43) pa je sada u potpunosti posvećena klincima. Bezbrižnu igru Jennifer i njene djece na plaži zabilježio je profesionalni fotograf, a svi su bili ležerno odjeveni i opušteni. Inače, Jennifer je jedna od rijetkih žena u svijetu Hollywooda koja je odlučila dostojanstveno stariti, bez odlaska pod nož i zatezanja bora. Nikada nije slijepo slijedila trendove i imala ekstremne promjene u izgledu.

- Bez obzira na uspješnu karijeru i broj djece, od žena u Hollywoodu se očekuje da izgledaju kao tinejdžerice i da nakon porođaja tijelo što prije dovedu u formu. Ja nisam jedna od njih - rekla je nedavno glumica u podcastu ‘Sretna mama, sretno dijete’.

image
Troje djece Jennifer je dobila u braku s glumcem Benom Affleckom
PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 09:23