Još malo!

Pripreme za bebicu u punom su jeku: Brat Jelene Veljače marljivo se primio uređenja dječje sobe

Prvo dijete glumice Ane Vučak Veljače i supruga Ivana stiže sljedeće godine, ali par još uvijek ne želi otkriti djetetov spol.

Glumica i voditeljica Ana Vučak Veljača i njezin suprug Ivan, inače brat glumice i scenaristice Jelene Veljače, sljedeće godine će prvi puta postati roditelji. Ana nam je nedavno otkrila kako se osjeća odlično i da je presretna zbog trudnoće, a sada je na Instagramu pokazala i kako su pripreme za dolazak djeteta u punom jeku.

Budući otac Ivan Veljača, inače scenograf, marljivo se primio ličenja dječje sobe u njihovom zajedničkom stanu u jednom novijem zagrebačkom naselju. Par još uvijek ne želi otkriti spol bebe pa su sobu odlučili oličiti u "neutralnu" zelenu kako ne bi otkrili svoju tajnu.

"Korak po korak za naše maleno", napisala je Ana kratko i slatko ispod fotografije. Inače, prvo dijete poznatog para stiže u veljači - mjesecu koji im posebno znači jer se u njemu i vjenčali 2018. godine. Njihova ljubavna priča započela je prije više od pet godina, a Ana je za Gloriju krajem prošle godine rekla da baš uživaju u zajedničkom životu.

"Mi smo živjeli zajedno i prije braka tako da s tehničke strane nije bilo promjene, ali moram reći da uživamo u našoj maloj zajednici. Kada smo ulazili u brak, shvaćali smo to kao nešto lijepo, duboko i značajno i tako ga i dalje doživljavamo. Maštamo svašta, postoje razne ideje, ali prepuštamo se životu i vidjet ćemo gdje će nas odvesti", izjavila je glumica.

Ana, koja ima čak tri diplome - iz psihologije, novinarstva i glume, ne misli stati s poslom zbog trudnoće.

"Planiram još neko vrijeme raditi, a na porodiljni dopust ići ću početkom prosinca", ispričala nam je uzbuđena glumica.

Linker
24. travanj 2024 18:11