sreći nema kraja

Prinova stiže! Marija Husar Rimac pokazala što je sve od opreme naručila za dječaka

Još samo nekoliko tjedana dijeli pjevačicu i poduzetnika do dolaska prinove, a pripreme za dolazak drugog dječaka u punom su jeku.

U domu Marije Husar Rimac i supruga Vjekoslava Rimca više je nego uzbudljivo. Još ih samo nekoliko tjedana dijeli do dolaska prinove stoga su posljednje pripreme u punom jeku. Ovoga četvrtka stigla je velika pošiljka za bebu, a presretna trudnica odmah je sve podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Za dječaka je naručila Jane Kawai 3u1 kolica te krevetić za koji svaka majka zna koliko je koristan i praktičan u prvih šest mjeseci djetetova života. Naime, Baby Side najlakši je i najpraktičniji način kako s djetetom dijeliti krevet jer se prikvači na bračni krevet, a kasnije se može koristiti i kao samostalni te putni krevetić. Za malog princa stigla je ležaljka za ljuljanje, nosiljka, topla navlaka za kolica, kadica te higijenski set. No, Marija je mislila i na starijeg sina, šestogodišnjeg Ivana za kojega je naručila nastavak za kolica koji je idealan kada starije dijete postane preumorno za šetnju.

Trudnoća kao čudo Božje: Marija Husar Rimac u 46. godini čeka dijete - stiže dječak!

Upravo je za Gloriju u listopadu prošle godine bivša Divasica ekskluzivno otkrila kako je u blaženom stanju te da je vijest o trudnoći stigla kao čudo Božje. Naime, iako se pomirila s time da će sin Ivan ostati jedinac, Marija je prirodno zanijela u 46.godini života što je beskrajno razveselilo nju i supruga.

"Iskreno, već sam o tome prestala i razmišljati. Zato sam tek negdje u šestom tjednu trudnoće shvatila da se nešto čudno sa mnom događa. Bila sam umornija, tijelo mi je postalo drukčije, počela sam oticati, a i raspoloženja su mi bila drugačija. Napravila sam kućni test i iznenadila se kada sam vidjela plusić", rekla je ekskluzivno za Gloriju.

Kad im je ginekolog rekao da je beba u redu i da joj kuca srce, njezinog supruga Vjeku su preplavile emocije te joj je rekao: “Marija, ja mislim da je ovo neki san i da ću se svaki trenutak probuditi”.

Njihov sin Ivan dugo je želio brata, a sada mu se velika želja i ostvarila. „Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: ‘Mama, ja bih želio jednog malog bracu‘. Na to sam se nasmijala i rekla mu: ‘I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve‘, ispričala nam je Marija.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Sa svojim Vjekom vjenčala se u lipnju 2009. godine u Livnu, a obiteljsko gnijezdo su svili u romantičnom Samoboru gdje su se i upoznali na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića. Marija je tamo otišla s prijateljicom, "jer joj je trebao mir i jer je željela naći dublji smisao njezinog postojanja".

Linker
18. travanj 2024 18:13