HUSSEIN ANWAR / SIPA CROPIX
SKROMNO

Princeza Eugenie ima jedan veliki zahtjev za svoje vjenčanje

Opasno se približava još jedno kraljevsko vjenčanje na britanskom dvoru, koje će imati drugačiju notu od onoga koji su imali Kate i William te Meghan i Harry, a mladenka ima samo jedan zahtjev.

12. listopada princeza Eugenie reći će sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem dečku Jacku Brooksbanku, ali ono će ipak biti znatno skromnije od onog kakve su imali njezini kraljevski bratići. Već je poznato da njezino stupanje u brak neće biti ni približno raskošno kao što su imali William i Harry, no kako je riječ o kraljevskom vjenčanju i za ovo vrijede kraljevsko pravila.


ASCOT, ENGLAND - JUNE 16:  Princess Eugenie arrives into the parade ring as she attends the third day of Royal Ascot at Ascot Racecourse  on June 15, 2016 in Ascot, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson / Getty Images


WINDSOR, ENGLAND - MAY 19:  Princess Eugenie, Prince Andrew, Duke of York and Princess Beatrice and Princess Anne, Princess Royal (rear) attend the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Getty Images
Princeza Eugenie, princ Andrew, princeza Anne i princeza Beatrice

Od svih ženskih gostiju očekuje da nose šešir na svadbi, a to uključuje i vojvotkinju od Cambridgea i vojvotkinju od Sussexa. Od žena se očekuje da nose haljinu dok muškarci trebaju odjenuti i trodijelno dnevno odijelo.

No, šeširi i odjeća nisu jedini zahtjev na velikom danu princeze. Razgovarajući s britanskim Vogueom, dodala je da joj je najvažnije da na vjenčanju sve bude ekološki prihvatljivo, tako da zahtjeva da na njemu ne bude ništa plastično. 'Tako je u našoj kući i želim da na vjenčanju bude isto. ', rekla je Eugenie.

Linker
19. travanj 2024 21:07