Prava uživancija!

Prije udaje za našeg reprezentativca, Dina Dragija proslavila je djevojačku na posebnom mjestu

Zaručnica Tina Jedvaja s prijateljicama je otputovala u Istru, a čini se kako djevojkama zabave zbilja ne nedostaje.

Dugogodišnja djevojka nogometaša Tina Jedvaja, Dina Dragija, s prijateljicama je proslavila svoju djevojačku, i to u Istri. Djevojke su uoči velikog dana, kada će Dina i Tin stati pred oltar, odlučile napuniti baterije i zajedno provesti nekoliko dana za pamćenje.

S Dinom se u Istri, između ostalih, druže i Kristina Zubac, inače supruga košarkaša Ivice Zupca, Brita Bobetić, Iva i Lucija Mamić, Kim Pavlić i Vita Nižić. Ako je suditi prema Instagram storyijima koje prijateljice dijele tijekom putovanja, čini se kako je riječ o doista nezaboravnoj avanturi.

image

Osim što su s pratiteljima podijelile trenutke odlične zabave, djevojke su oduševile i modnim kombinacijama.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Dizajnerica koja stoji iza brenda Krie design, Kristina Burja također se zabavlja u Istri s djevojkama, a kreirala je Dinin djevojački outfit.

image

Dina je nosila kreaciju s potpisom Krie design.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Osim što su s pratiteljima podijelile trenutke odlične zabave, djevojke su oduševile i modnim kombinacijama, ali i make-upom koji je inspiriran serijom Euforija.

image

Djevojke uživaju u Istri.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Čitajte i: Cure detalji vjenčanja godine: Slavna američka nasljednica za svadbeno slavlje pripremila čak 11 odjevnih kombinacija

Inače, Dina se nekoliko godina bavila modelingom, a nakon što je završila prvostupnički studij diplomacije i međunarodnih odnosa, otišla je na studij u London te se izborila za diplomu antropologije politike, kriminala i nasilja.

image

Dina se nekoliko godina bavila modelingom.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Njezin bogat životopis krasi i potpredsjedničko mjesto NGO Youth Leaders Networka kojemu je cilj pripremiti mlađe generacije za političke izazove novog doba.

S druge strane, Tin trenutno igra za klub Lokomotiv Moskva, a uspješni bi par uskoro trebao stati pred oltar i izgovoriti sudbonosno 'da'.

Linker
11. travanj 2024 22:51