Elton John s majkom Sheilom 2002. godine
 Profimedia, Press Association
IZNENADNI ODLAZAK

Prije samo šest mjeseci su se pomirili: Elton John u potpunom je šoku zbog smrti majke

- Hvala ti za sve. Nedostajat ćeš mi - napisao je britanski glazbenik nakon što je saznao da mu je preminula majka.

- Hvala ti za sve. Nedostajat ćeš mi - napisao je britanski glazbenik nakon što je saznao da mu je preminula majka.

Sir Elton John (70) otkrio je da je njegova voljena majka Sheila preminula u 93. godini života, samo nekoliko mjeseci nakon što su riješili dugogodišnju svađu. Gotovo devet godina nisu uopće razgovarali, a glazbenik je u više navrata znao reći kako mu njegova majka, koja je izgovorila svašta o njegovom suprugu Davidu Furnishu, nimalo ne nedostaje. Ipak, šest mjeseci nakon što su "zakopali ratnu sjekiru" ostao je bez nje i sa svojim obožavateljima podijelio tužne vijesti.

British pop star [Elton] John's mother Sheila arrives at the Guildhall in Windsor, southern England, for their civil ceremony December 21, 2005. [Elton John tied the knot with long-term partner David Furnish on Wednesday, joining hundreds of gay couples in England taking advantage of a new law to formalise their relationships.] - PBEAHUNTTCT
REUTERS
Majka Eltona Johna 2005. godine

- Žalostan sam što moram objaviti da je moja majka jutros preminula. Vidio sam je prošlog tjedna i u potpunom sam šoku. Sigurno putuj! Hvala ti na svemu. Nedostajat ćeš mi. Voli te Elton – napisao je na svojem Instagram profilu glazbenik koji je večer prije nastupio u Barceloni. Za njegovu uspješnu glazbenu karijeru zaslužna je i ona. Uvijek ga je poticala da svira piano, od treće godine je odlazio na podučavanje, a pratila ga je i veći dio njegove karijere. Ipak, njihov odnos tonuo je sve dublje i dublje posljednjih godina pa je ona čak prije dvije godine izjavila kako je njezin sin mrzi nakon većeg broja javnih svađa. Majka i sin najprije su se posvađali 2008. nakon što je ona odbila njegov zahtjev da ne razgovara s dvoje njihovih najstarijih prijatelja, a Sheila je smatrala i da David Furnish želi preuzeti kontrolu nad životom njezinog sina. Nakon što je ona odbila njegove zahtjeve, Elton joj je rekao da je mrzi i ljutitio spustio slušalicu.

- Ne nedostaje mi. Govorila je nevjerojatno ružno o mojem suprugu i to mi je bilo jako teško - izjavio je lani 70-godišnji glazbenik i tada joj jasno poručio da je ne mrzi, ali da je ne želi u svojem životu. Sheila i Elton uspjeli su se pomiriti prije pola godine, nakon što je on bio hitno hospitaliziran na 12 dana zbog ozbiljne infekcije koju je pokupio na turneji Južnom Amerikom.

, Image: 355168597, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Elton John sa suprugom Davidom Furnishem

Nakon tužnih vijesti Elton John se oglasio na Instagramu kako bi svoje obožavatelje obavijestio o smrti majke, ali zasad nije otkazao niti jedan od planiranih nastupa ovog tjedna, pa čak niti onaj sutrašnji u Hamburgu.

File photo dated 03/07/2002 of Sir Elton John with his mother Sheila Farebrother, as the singer has said he is "in shock" after her death., Image: 356865164, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Elton John s majkom Sheilom 2002. godine

Linker
26. travanj 2024 00:25