Facebook
Novo lice

Prije i poslije karantene: Nevena napravila veliki rez, nakon odlaska s TV-a promijenila i izgled

Relaksaciju mjera i otvaranje omiljenih frizerskih salona dočekala je i naša popularna bivša televizijska voditeljica koja je izgled osvježila drastičnom promjenom dužine kose.

Mnogi su s nestrpljenjem i velikom radošću dočekali otvaranje frizerskih salona pa tako i bivša TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je među prvima odlučila posjetiti frizerski salon Antonija u Zagrebu i napraviti veliki rez! Drastično je skratila kosu i odlučila se za trendi bob frizuru.

- Istu sam dužinu kose imala 2015., a ta mi je godina bila jedna od najboljih, to je jedan od razloga zašto sam se odlučila baš na ovu frizuru i tako prizvati neka bolja vremena – otkrila nam je. Naime, upravo je tijekom ljeta 2015. Nevena pronašla ljubav surađujući sa fotografom i snimateljem Makom Vejzovićem na jednoj HRT-ovoj emisiji te s njime ostvarila snove o velikoj i sretnoj obitelji.

Facebook
Nevena prije...

Facebook
... i nakon frizure.

- U salonu se poštuju sve mjere predostrožnosti, nose se maske, a razmak između mene i druge klijentice bio je više od dva metra tako da sam se u svakom trenutku osjećala sigurnom. Neka ovo bude novi početak, kako za salon, tako i za mene – rekla je vedro Nevena nakon šišanja i novih plavih pramenova na koje je čekala tri mjeseca.

Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 08:19