Nova ljubav

Prije dva tjedna iznenadila je svijet objavom s kim je u vezi, a sad Rebel Wilson uživa u nama susjednoj zemlji

Australska glumica nedavno je priznala da je zaljubljena, njezina je odabranica dizajnerica odjeće i nakita Ramona Agruma s kojom se zaputila na romantičan odmor.

Rebel Wilson nedavno je objavila da ponovno ljubi. Kad je otkrila tko joj je ukrao srce, efekt je bio podjednako bombastičan kao i njena objava prije dvije godine, kad je rekla da počinje poseban program eliminacije viška kilograma u austrijskom lječilištu.

Sad se Rebel pohvalila fotografijama s ljetovanja u Italiji, na kojima se držia za ruke s dizajnericom Ramonom Agruma. A razlog zbog kojeg je australska glumica ovaj put izabrala odmor u Europi bila je proslava rođendana prijatelja i kolege Sterlinga Jonesa u Cannesu gdje je prijateljima predstavila svoju djevojku.

Nakon partyja zaputile se u Italiju, gdje su se šetale povijesnom jezgrom slikovitog gradića držeći se za ruke. Sve što je napisala uz objavu na Instagramu bilo je: "Bella Italia".

Čitajte i: Rebel Wilson tvrdi da njezina drastična fizička transformacija nema veze s razvikanom dijetom

Kao odgovor na pitanje zašto je prije godinu i pol ostavila Jacoba Buscha, zgodnog američkog poduzetnika i nasljednika kompanije Anheuser-Busch, glumica je početkom lipnja napisala:" Mislila sam da tražim Disneyjevog princa ... ali možda je ono što mi je stvarno trebalo sve ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza."

Sa svih strana zasuli su je zahtjevi za potvrdu njezine prve javne veze sa ženom, no umjesto da bilo što komentira, objavila je fotografije sa svojom djevojkom. Riječ je o osnivačici modne linije Lemon Ve Limon,a prije toga je pokrenula tvrtku za izradu dizajnerskog nakita, DeLys.

U međuvremenu je postala ambasadorica brenda nakita Bee Goddess koji nose Madonna te Gwen Stefani. Nije poznato što je kreirala za Rebel Wilson, no glumica otkako je smršavila 35 kilograma, doista uživa u lijepoj odjeći i nakitu. Njezina djevojka, zacijelo, neće sjediti skrštenih ruku.

Linker
19. travanj 2024 00:49