Getty Images
BEZUVJETNA POTPORA

Prijateljice Jennifer Aniston i Courtney Cox imaju formulu za bolji život

Jennifer Aniston i Courtney Cox su dokaz da je prijateljstvo najbolji lijek za sve brige.

Jennifer Aniston i Courtney Cox su dokaz da je prijateljstvo najbolji lijek za sve brige.

'Uvijek je bila tu za mene. Kod nje nema osuđivanja, i nema kritika. Jako je poštena osoba, pomalo 'ridikulozno odana i puna ljubavi', hvalila je u intervjuu Jennifer Aniston prijateljicu Courtney Cox koje su se spojile u kultnoj humorističnoj seriji 'Prijatelji'. Nakon susreta u devedesetima, postale su bliske tijekom vremena, a bile su si potpora u teškim trenucima. Prijateljstvo koje traje duge 24 godine na njih djeluje poput eliksira. Tješile su jedna drugu dok se Jennifer razvodila od Brada Pitta, a Jen je Courtney bila rame za plakanje tijekom razvoda od Davida Arquettea.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 06:  Courteney Cox (L) and Jennifer Aniston pose at the after party for the premiere of Netflix's
Getty Images

Na premijeru Netflixovog filma 'Dumplin' Jennifer je pozvala prijateljicu Courtney da joj bude njezin 'plus jedan'. Film donosi prikaz kompleksnosti odnosa između majke i kćeri – od bezuvjetne ljubavi do visokih očekivanja. Jennifer Aniston je odlično odigrala ulogu majke i bivše natjecateljice na natjecanjima ljepote, dok se u ulozi njezine bitno drugačije kćeri Willowdean, ili Dumplin’ kako ju zove njezina mama, našla australska glumica Danielle MacDonald.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 06:  (L-R) Courteney Cox, Jennifer Aniston and Danielle MacDonald  pose at the after party for the premiere of Netflix's
Getty Images

Jennifer je izjavila da joj je ova uloga svojevrsna terapija zbog osebujnog odnosa s majkom Nancy koja je preminula od moždanog udara prije dvije godine, a s njom nije razgovarala dugi niz godina. Njezina majka bila je jako kritična prema njoj i zbog toga se Jennifer uvijek borila s osjećajem manje vrijednosti.

Linker
26. travanj 2024 06:42