Instagram
Samo prijatelji ili nešto više?

Prijateljica u posjeti: Tko to radi društvo glazbeniku Filipu Dizdaru u New Yorku?

Zadarski kantautor i redatelj već dva mjeseca živi u Velikoj jabuci gdje pohađa filmsku akademiju, a da bi uživao u društvu s prijateljicom, nakratko je zaboravio na scenarije, glumačke vježbe i učenje o filmskoj produkciji.

Pjevač Filip Dizdar (28) izvukao je najbolje od ljeta - dva mjeseca proveo je studirajući ono što voli na "New York Film Academy". Iako uskoro slijedi povratak u Hrvatsku, gdje predaje videoprodukciju na MPA akademiji, još će malo guštati u gradu koji nikad ne spava. Zadranin po cijele dane piše scenarije, pohađa glumačke vježbe, uči o svijetu filmske produkcije i stječe prijatelje iz cijelog svijeta, a jedino što mu nedostaje u New Yorku su obitelj i prijatelji. Baš je zato odlučio cijeli dan uživati sa spisateljicom i blogericom Andreom Andrassy (32).

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

Topli rujanski dan proveli su na svježem zraku, daleko od buke i strke na njujorškim ulicama jer je trenutno u tijeku Tjedan mode. Odabrali su livadu Central Parka, zelene oaze u srcu Velike jabuke, u kojem su sjedili na travi i upijali zrake sunce. Osvježili su se i sladoledima, i to onima američkog proizvođača Ben & Jerry's, s likom komičara Stephena Colberta, čiji je show Zadranin nedavno posjetio. Naime, oduševio se vidjevši svog idola uživo i čak uspio uloviti fotografiju iz studija u kojem je slikanje strogo zabranjeno.

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

I blogerica Andrea Andrassy, koja obožava putovati - što poslovno, što privatno - iskoristila je šansu da okine selfie s jednom poznatom damom. Ona je naime u New York stigla na predstavljanje kolekcije "Esmara by Heidi Klum" koju je manekenka kreirala u suradnji s Lidlom. Našoj je spisateljici pošlo za rukom ono što malo tko uspije - na reviji se fotografirala sa zvijezdom večeri i to ponosno objavila na Instagramu.

A nakon uzbudljive večeri, uslijedilo je neugodno iznenađenje - umjesto da ulovi fotografiju grada osvijetljenog noćnim svijetlima i brojnim reklamama s terase ukrašene lampicama, završila je mokra. Glazbenik ju je "nasamario" praveći se da namješta najbolji kadar, kako bi fotografija okinuta mobitelom bila vrijedna objave na Instagramu, a zapravo je skrivao napunjeni vodeni pištolj s kojim je poprskao blogericu. Čini se kako se 28-godišnjak i 32-godišnjakinja sjajno zabavljaju zajedno.

Linker
19. travanj 2024 02:29