Profimedia, Xposurephotos
coleen rooney

Prevario ju je trudnu i sve mu je oprostila, ali ni danas nema mira: Zbog bračnih problema odlazi kod gatare

Prošla je godina otkako je tijekom trudnoće Coleen Rooney, supruga slavnog britanskog nogometaša Waynea Rooneya na ljetovanju u Španjolskoj gdje je boravila s djecom, iz novina doznala da joj se suprug zabavljao u društvu nepoznate dame. Trenutačno je skinula prsten, vjerovala kako će troje djece i četvrto na putu odgajati dalje sama, a onda mu je ipak odlučila oprostiti. Ipak, ni godinu dana poslije, ne miri se s činjenicom da ju je suprug iznevjerio.

Iako je par okrenuo novu stranicu u životu kada su se nedavno preselili u Washington gdje je Rooney potpisao ugovor za novu nogometnu sezonu, Coleen ni tamo nema mira. Fotografi su je snimili proteklih dana tijekom odlaska kod gatare koja je potom medijima dala izjavu. ‘Vrlo sam precizna s izjavama oko moje klijentice kod koje sam vidjela da ima problema u braku, ne mogu vam puno reći. Collen je jako draga’, izjavila je Jessica koja je Coleen uvjerila kako ima moć pomoći joj u životnim problemima i dar zahvaljujući kojemu vidi njezinu prošlost i budućnost.

27 Nov 2016 - Manchester - UK
** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR MAIL ONLINE AND ANY ONLINE SUBSCRIPTION DEALS UNLESS FEE AGREED PRIOR TO USAGE***


Ana Ivanovi? and Coleen Rooney seen arriving at Old Trafford to watch there husbands Manchester United v West Ham United in the Premier League Clash, Image: 306862637, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION**UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Novi dom žena nogometaša još nije prihvatila jer ni stare rane nisu zacijelile. No, Coleen ne gubi vjeru, kao što je nije gubila ni kada je slavnom nogometašu odlučila sve oprostiti. ‘On je brilijantan otac. Napravio je glupe i sebične pogreške, iz nekih je nešto naučio, iz nekih očigledno nije. Hoće li se to promijeniti? U životu, ne znamo što će se dogoditi sutra.Onima koji me žalite, poručujem - nemojte, hvala, jer sam jaka osoba i ne žalim samu sebe. A onima koji mi poručuju da sam glupa, želim reći da nisam glupa, da znam svoj um i ovo je nešto na čemu želim poraditi i dati nam priliku. Ovo je moja odluka ... volim Waynea. Da ga ne volim, ne bih se trudila. Znam da bih se snašla i sama s djecom, ali ne želim tako živjeti, želim pokušati, dati nam priliku, želim da živimo kao obitelj. Ne želim reći da je sve sjajno i zaboravljeno, ali se trudimo biti dobro koliko se može, realna sam', izjavila je tada Coleen.

LONDON, ENGLAND - JULY 07:  Wayne Rooney and Coleen Rooney attend the Gentlemen's Singles Final match between Andy Murray of Great Britain and Novak Djokovic of Serbia on day thirteen of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 7, 2013 in London, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Getty Images

Coleen Rooney continues her holiday and shows off her growing baby bump in a striped two-piece bikini as she looks after her children by the pool and pushes a pram / buggy.
<P>
Pictured: Coleen Rooney
<B>Ref: SPL1563126  270817  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
3-7-2017

Coleen Rooney writes
Profimedia, Planet

Linker
24. travanj 2024 04:14