GRUICA, ROZGA....

Prekidima se ne nazire kraj: Ovo su slavne ljubavi s neslavnim krajem

Razvod za razvodom događa se među slavnima sve od početka ove godine, a mnoge od tih ljubavi trajale su, okrunjene brakom, desetljećima. Posljednji u nizu prekida koji je šokirao domaću javnost je onaj Jelene Rozge i Stjepana Hausera koji su se pridružili crnoj listi velikih slavnih ljubavi s neslavnim krajem

Nakon dvije i pol godine pukla je ljubav između splitske pjevačice Jelene Rozge i violončelista Stjepana Hausera, o čemu se u petak izjasnila i sama pjevačica: 'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete.'

Što se to događa u ovoj 2017. godini, ta nevjerojatno je dugačak popis parova koji su se razišli od siječnja do danas!?

Još se nije slegla ni prašina oko vijesti da su svojoj trogodišnjoj vezi točku na i stavili splitska glumica Ana Gruica i zagrebački pisac Hrvoje Šalković. Samo za novi broj magazina Gloria 34-godišnja glumica je potvrdila prekid: 'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta smo shvatili da nam se putevi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No, kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje'.

Spica / Zagreb 29.06.2017. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i Ana Gruica

U svibnju je Gloria ekskluzivno donijela i vijest da se razvode zagrebačka glumica Nina Erak i ravnatelj Gavelle, 52-godišnji Boris Svrtan. Članica ansambla kazališta Kerempuh i njezin devet godina mlađi suprug zajedno su proveli čak 28 godina, no odlučili su krenuti svatko svojim putem.

Bruno Konjevic / CROPIX
Nina Erak i Boris Svrtan

I Brankica Grdović, supruga zadarskog pjevača Mladena Grdovića, na Općinskom sudu u Zadru u srpnju je podnijela tužbu za razvod braka, nakon 20 turbolentnih godina koje su proveli zajedno. Vrijeme će pokazati je li kraj ovaj put konačan, budući da su već imali sličnih kriznih situacija.

Putevi su se nakon godinu dana veze razišli glumica Nataša Janjić i produkt dizajneru Samiru Šećerkadiću, a nakon kratke romanse razišao se i glumački par Ana Majhenić i Ivan Herceg.

Naveliko se šuška da su svoj brak kraju priveli Katarina i Aljoša Asanović koji su zajedno proveli više od 30 godina. Ljetos je, naime, Splitom odzvanjala vijest da je legendarni nogometaš iselio iz zajedničkog doma, a gospođa Asanović već dulje vrijeme na društvenim mrežamam nosi svoje djevojačko prezime.

Cijelim je svijetom krajem lipnja odjeknula vijest da se nakon šest godina braka razvode Petra Ecclestone i James Stunt. Doznalo se da je Stunt duže vrijeme zlostavljao 28-godišnju suprugu, drogirao se te se u nekoliko navrata i predozirao. Na sudu je priznao da je bio nasilan prema njoj i iskazao žaljenje. Braku nema spasa, unatoč troje zajedničke djece.

Petra Ecclestone and hubby James Stunt arrive at BOA Steakhouse to have dinner with Paris Hilton and Brandon Davis in West Hollywood, CA on October 8, 2011. X17online.com
/ Araujo/X17online.com

Ruski tajkun i vlasnik nogometnog kluba Chelsea FC, 51-godišnji milijarder Roman Abramovič, u kolovozu je objavio da ni treći njegov brak nije uspio – s 36-godišnjom Darijom Dašom Žukovom razvodi se nakon deset godina braka. 'Nakon deset zajedničkih godina donijeli smo tešku odluku da ćemo se razvesti, ali ostajemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo zajedno pokrenuli. Ostajemo predani zajedničkom odgajanju naše djece te nastavljamo zajedno raditi kao suosnivači Garage Museum of Contemporary Art u Moskvi i New Hollans Island kulturološkom centru u Saint Petersburgu - stoji u zajedničkoj izjavi para.

Art Basel 2013, the most important Art Trade Fair in the World with Celebrities: Russian Billionaire  Roman Abramowitsch with girlfriend Daria Zhukova, Image: 199886679, License: Rights-managed, Restrictions: *** Germany and Austria Out ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Roman Abramovič s Darijom Žukovom dok su još bili u braku.

I pjevačica Fergie i njezin suprug, glumac Josh Duhamel, ovog su tjedna objavili da se rastaju nakon osam godina braka. Točno su toliko do ovogodišnjeg kraha u braku bili i glumci Anna Faris i Chris Pratt.

-West Hollywood, CA - 08/07/2016 Spaceman Los Angeles Premiere
-PICTURED: Josh Duhamel, Fergie
-, Image: 296448983, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Josh Duhamel, Fergie

Na vidjelo su izašle i nesuglasice između njemačkog supermodela i TV voditeljice Heidi Klum i njezina dečka, 31-godišnjeg kustosa iz New Yorka Vite Schnabela s kojim se razišla nakon tri godine veze.

AFP/Cropix
Heidi Klum i Vito Schnabel

Za još je jednu manekenku u bračnom pogledu bila kobna ova godina - model Elle Macpherson i milijarder Jeff Soffer razveli su se nakon četiri godine. I glumica Hilary Duff i pjevač Matthew Koma rastali su se u travnju, nakon vrlo kratke veze, navodno zbog prezaposlenosti oboje.

U travnju se dogodio i šokantni prekid Janet Jackson i Wissam Al Mana, katarskog bogataša, samo tri mjeseca nakon što im se rodila kćerkica Eissa. Zajedno su bili od 2012. godine i rastali se sporazumno.

Ožujak je označio kraj iznimno eksponirane veze, one između pjevačice Katy Perry i glumca Orlanda Blooma. Zajedno su bili svega godinu dana, no toliko ih se pratilo u stopu da nam se čini kao da su 'sto godina' bili u vezi.

*EXCLUSIVE* New York, NY - Katy Perry and Orlando Bloom are going strong as they leave the 12th Annual UNICEF Snowflake Ball in New York City. The 'Roar' singer sparked engagement rumors on Monday after she was spotted with a ring on THAT finger, but it was nowhere to be seen tonight.    November  29, 2016, Image: 307045544, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Katy Perry i Orlando Bloom

Glumica Scarlett Johansson i francuski novinar Romain Dauriac zajedno su bili od 2012, oženili su se 2014. kad im se rodila i kćer Rose, da bi u ožujku ove godine objavili razvod koji su službeno dobili ovih dana.

Splash

Osma je godina bila ključna za još jedan par; 79-godišnju glumicu Jane Fondu i njezinog partnera Richarda Perryja, koji su se razišli u siječnju.

Prekinuli su i pjevačica Kylie Minogue i britanski glumac Joshua Sasse koji su zajedno bili od 2015., a zaručeni od 2016.

Australian singer Kylie Minogue and her fiancee British actor Joshua Sasse arrive at the BRIT Awards at the O2 arena in London, February 24, 2016. REUTERS/Paul Hackett
/ REUTERS
Kylie Minogue i Joshua Sasse

Linker
24. travanj 2024 12:09