nema prevare?

Prekid Shakire i Piquéa šokirao je svijet: Španjolski mediji tvrde da su bili u otvorenoj vezi

Novinar koji je razgovarao s ljudima bliskima nogometašu tvrdi da se par dogovorio da ‘rade što žele‘, no Shakiru je očito zaboljelo kada ga je uhvatila u krevetu s drugom.

Nakon posve neočekivane vijesti da su se Shakira i njezin dugogodišnji partner, nogometaš Gerard Piqué odlučili rastati nakon 12 godina zajedno, glazbenica je krenula dalje i vratila se na društvene mreže, posve posvećena poslu.

Iako sigurno proživljava neke od najtežih dna u životu, Shakira je na Instagramu podijelila video s priprema za najnoviju epizodu svoje nove emisije "Dancing With Myself". U njemu se vidi da je dobro raspoložena u društvu kolega sudaca Nicka Jonasa i Lize Koshy.

Njih troje se očito dobro zabavljaju i iza kulisa tijekom reklamne pauze - prave grimase, plešu pred kamerama i rade "valove". Obožavatelji su u komentarima pisali koliko je Shakira divna i poručili da je jako vole i podržavaju.

Otkako se doznalo da je nogometaš prevario svoju partnericu s hostesom, par je dao službeno priopćenje o rastavi:

"Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam na prvom mjestu, molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju," prenosi Mirror.

Čitajte i: Ipak je kraj! Shakira i Pique oglasili se o svom prekidu: 'Sa žaljenjem potvrđujemo'

Shakira je Piquéa navodno uhvatila u krevetu s drugom ženom, s kojom se spetljao dok je radila na Barceloninom stadionu, te ga izbacila iz obiteljskog doma. Međutim, španjolski mediji tvrde da su imali otvorenu vezu te da je odluka o objavljivanju zajedničke izjave bila zapravo Shakirina.

"Netko vrlo, vrlo blizak Piqueu uvjerio me da nije bilo nevjere s njegove strane. Veoma se iznenadio zbog prekida i izjave koju je Shakira poslala. Njihov dogovor je bio 'ti radiš što želiš, a ja ću raditi što ja želim', ali da se javnosti predstave kao par", izjavio je novinar Jose Antonio Aviles nakon što je razgovarao s ljudima bliskim slavnom nogometašu.

Par, koji se upoznao 2010. uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi, ima dva sina, devetogodišnjeg Milana te sedmogodišnjeg Sashu.

Linker
23. travanj 2024 20:53