Ljubav ili karijera?

Prekid, pa mirenje pa opet prekid: Slavni par ne može premostiti razlike, a šuška se da je za sve kriv on

Hektični raspored i manjak vremena često presudi mnogim vezama, no nekada je potrebno presložiti prioritete, što Shailene Woodley i Aaronu Rodgersu nekako ne polazi za rukom.

Glumica Shailene Woodley i zvijezda američkog nogometa Aaron Rodgers, čini se, nikako ne mogu odlučiti jesu li jedno za drugo. Naime, nakon što su u veljači prekinuli zaruke, samo mjesec dana kasnije viđeni su zajedno na raznim mjestima, uključujući i kalifornijsku vinariju gdje su viđeni kako su "vrlo privrženi" jedno drugom.

Međutim, izvor blizak paru za People je otkrio da su ponovno prekinuli. "Shailene je osjećala da je sve pod Aaronovim uvjetima i to je nije činilo sretnom. Oni su vrlo različiti ljudi sa velikim karijerama i postojale su prepreke koje nisu mogli savladati. Ostat će prijatelji; nema zle krvi i drame. Jednostavno im nije pošlo za rukom", rekao je izvor u veljači, no već sljedećeg mjeseca, situacija se promijenila.

Čitajte i: Ništa od vjenčanja: Poznata glumica nakon godinu dana prekinula zaruke s nogometašem

"Oboje su imali intenzivne radne rasporede na jesen i nisu se mogli usredotočiti na vezu. Sada kada je Aaronova sezona gotova, želi pokušati još jednom. Misli da je Shailene vrlo posebna, no ona je ipak neodlučna", otkrio je izvor u ožujku.

image

Aaron Rodgers i Shailene Woodley

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Iako su svoju vezu pokušali držati podalje od očiju javnosti, glumica je ranije ove godine u emisiji "The Tonight Show" Jimmyja Fallona otkrila da nikada nije mislila kako će se udati za nekoga tko zarađuje za život "bacajući lopte".

"Da, zaručeni smo. Ali za nas to nisu nove vijesti, znaš, pa je nekako smiješno. Svi su uzbuđeni oko toga, a mi smo potpuno ležerni jer, da, zaručeni smo već neko vrijeme", rekla je tada Woodley, a ni Rodgers nije šutio.

Tijekom intervjua za The Pat McAfee Show u veljači rekao je da ima "nevjerojatnu partnericu za život" koja "posao i život samo čini bonusom".

"Naučila me kako izgleda bezuvjetna ljubav i to je sjajan dar. Kada imate takvog partnera, to čini život tako mnogo ugodnijim", zaljubljeno je tada pričao nogometaš, no čini se da će je morati dobrano uvjeriti kako je ona žena za njega i da se za nju vrijedi boriti.

Linker
16. travanj 2024 13:35