‘rade na vezi‘

Prekid godine ipak se nije dogodio! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez demantirali ljubavni krah

Pjevačica i slavni sportaš u vezi su od 2017. godine, a od ožujka 2019. su i zaručeni. Svadbu su zbog koronavirusa odgodili dvaput, a nakon najnovijih vijesti ostaje pitanje hoće li treći pokušaj donijeti sreću?

Glazbenica Jennifer Lopez i proslavljeni sportaš Alex Rodriguez objavili su priopćenje za javnost, a u njemu su demantirali pred dvogodišnjih zaruka. Nakon što je cijelim svijetom odjeknula vijest o njihovom naglom prekidu ljubavi, par se oglasio i za TMZ demantirao medijske navode. Nazvali su pisanja o njihovom prekidu netočnima i objasnili da ‘samo rade na nekim stvarima‘.

Čitajte i: Svi su u šoku: Prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, je li za to kriva fatalna reality zvijezda?

Problema očito ima, no čini se da Jennifer i Alex neće tek tako lako odustati od svoje ljubavne priče. Inače, posljednji put su zajedno viđeni u veljači, nakon čega su krenula nagađanja o krahu ljubavi.

Podsjetimo, pjevačica i slavni sportaš počeli su vezu 2017. godine, a prije točno dvije godine - u ožujku 2019., objavili su da su se zaručili. Nakon što su zbog pandemije dvaput odgodili svadbu, ostaje veliko pitanje hoće li je uopće organizirati i hoće li im treći pokušaj donijeti sreću.

Linker
17. travanj 2024 04:43