Profimedia, Backgrid USA
Može se

Pregrmjeli sve: Civilizirani susret bivših supružnika zbog djeteta

Sienna Miller (37) i njezin bivši zaručnik Tom Sturridge (33) druže se i dalje, unatoč bolnom razvodu 2015. godine. Iako mnogi bivši parovi ostaju u korektnom odnosu zbog djece, čini se da su Sienna i Tom još uvijek dobri prijatelji i izlaze na kave i ručkove pa čak i u društvu Sienninog oca Edwina.

Siennu i Toma fotografi su nedavno uhvatili kako se jednog toplog poslijepodneva druže s njihovom kćeri i unukom Marlowe (7) koja nije propuštala lijepo vrijeme iskoristiti za đir biciklom, i Sienninim ocem Edwinom. Sienna i Tom opušteno su razgovarali, dok je Edwin šetao psa i tu i tamo im se pridružio u razgovoru.

New York, NY  - Sienna Miller and her gang enjoy a stroll in NYC this afternoon.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 468973149, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Dok je Sienna za šetnju odabrala komplet od jaknice i širokih hlača boje pijeska, crne sandale i crnu torbu, Tom se istaknuo u plavom kompletu nalik na trenirku, majici s uzorkom i, naravno, šiltericom.

New York, NY  - Sienna Miller and her gang enjoy a stroll in NYC this afternoon.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 468973161, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Sienna i Tom bili su zajedno od 2011. godine, a ubrzo nakon što su se zaljubili, dobili su Marlowe. No, njihova ljubav nije izdržala sve izazove pa su ipak ostali samo prijatelji. Sienna je u jednom intervjuu rekla da je Tom "njezin najbolji prijatelj na cijelom svijetu" i da, iako ne dijele dom, često se druže s njihovom djevojčicom.

"Još uvijek se volimo. Mislim da se barem jedno treba ponijeti pomalo okrutno kako bi prekid bio tradicionalan, ali mi nismo bili toliko ogorčeni da bismo odlučili kako ne možemo biti u međusobnoj blizini", rekla je Sienna. Prije nekoliko mjeseci Sienna je javnosti pokazala novog dečka, 10 godina mlađeg Lucasa Zwirnera (27) i to na rođendanskoj proslavi njezine kćeri Marlowe.

EXCLUSIVE: Sienna Miller and boy friend Lucas Solomon Zwirner enjoyng a romantic stroll in Venice.
08 May 2019, Image: 431839292, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
23. travanj 2024 23:21