pohvalila se

Pred teniskom zvijezdom je uzbudljiva godina: Maria Sharapova očekuje prvo dijete!

Dijete će tenisačici i biznismenu doći kao krune njihove ljubavi koju su 2020. odlučili podići na višu razinu zarukama. Možda bi uskoro moglo pasti i vjenčanje.

Teniska zvijezda Maria Sharapova oduševila je svoje pratitelje lijepom viješću da očekuje dijete sa zaručnikom Alexanderom Gilkesom. Prinovom se pohvalila na Instagramu i to na poseban datum - svoj 35 rođendan. Umirovljena tenisačica objavila je fotografiju na kojoj na plaži mazi svoj trudnički trbuh.

"Dragocjeni počeci!!! Jesti rođendansku tortu za dvoje oduvijek je bila moja specijalnost", šaljivo je napisala Sharapova uz fotografiju. Obožavatelji su je u komentarima zasuli čestitkama poput "vas dvoje ćete imati spektakularnu bebu", "čestitke na najboljoj godini pred vama" i slično.

Čitajte i: Lijepe vijesti nakon mjeseci patnje: Alec i Hilaria Baldwin očekuju sedmo dijete

Ova vijest dolazi nakon što ju je Gilkes zaprosio u prosincu 2020. godine. "Rekla sam da od prvog dana kada smo se upoznali. Ovo je bila naša mala tajna, zar ne?",napisala je Maria ispod crno-bijele fotografije sa svojim zaručnikom s kojim je prije zaruka bila dvije godine u vezi. Alexander Gilkes inače je prijatelj britanskog princa Williama.

image

Maria Sharapova i Alexander Gilkes

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Tenisačica se od omiljenog sporta oprostila u 32. godini, no kraj karijere obilježila je skandalom. Naime, 2016. godine pala je na dopinškom testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija te je suspendirana na dvije godine.

Prije nego je upoznala Gilkesa, Sharapova je bila u nekoliko veza - kolegom tenisačem Grigorom Dimitrovim, košarkašem Sašom Vujačićem s kojim je bila i zaručena te s frontmanom grupe Maroon 5, Adamom Levineom.

Linker
20. travanj 2024 04:32