Tako treba!

Pravi primjer oca kakvog treba svaka curica: The Rock svoju kćer odmalena uči vrlo važnu životnu lekciju

Svakoj djevojčici od samih početaka treba čvrsta očinska figura kako bi u najranijim godinama počela cijeniti sebe jer će se to odraziti na njezin budući život. To jako dobro zna poznati akcijski glumac pa svoje kćeri redovito podsjeća koliko su sjajne, pametne i lijepe.

Glumac, bivši igrač američkog nogometa i hrvač Dwayne Johnson, poznat pod nadimkom The Rock, na prvi pogled izgleda vrlo opasno zbog svojih golemih mišića, no kada je riječ o njegovoj dvoipolgodišnjoj kćeri Tiani Giji, na očigled je "mekan".

U čast Međunarodnog dana žena koji se proslavio jučer, Johnson je objavio preslatki video sa svojom malenom i pokazao da je pravi primjer oca kakvog bi trebala imati svaka žena. Glumac je svoju kćer odmalena naučio da bude dobra prema sebi i svakog si dana govori pozitivne stvari.

Dok drži Tianu u naručju, 48-godišnji Johnson upita svoju kćer: "Možeš li reći: 'Ja sam lijepa cura'?", na što je Tiana spremno rekla da je "lijepa cura".

"Tako je. I što je još važnije od toga, možeš li reći 'Ja sam sjajna cura'?" upitao je Johnson svoju kćer, a ona odgovorila sa smiješkom: "Sjajna cura". Ponosni tata je potom tražio od Tiane da kaže kako je "pametna cura" i "jako pametna cura".

"Želim da kažeš 'ja mogu sve'", rekao je Johnson, a Tiana je spremno uzvratila "Sve!".

Čitajte i: Njegove curice vrte ga oko malog prsta: The Rock u društvu kćeri postaje najnježniji na svijetu

Kćeri ga vrte oko malog prsta

Osim Tiane, Johnson sa suprugom Lauren Hashian ima još petogodišnju Jasmine te s bivšom suprugom Dany Garciom 19-godišnju Simone.

Zvijezda filmskih serijala "Jumanji" i "Brzi i žestoki" privatno je vrlo simpatičan, duhovit, čak i pomalo sramežljiv tip posvećen obitelji. I sam je priznao da ga kćeri vrte oko malog prsta, ali mu to ne smeta jer obožava provoditi vrijeme s njima.

"Moje cure su moj balans, okružen sam estrogenom i to nizašto ne bih mijenjao. Samo se nadam da se nikada neće umoriti od držanja ove moje velike, ruke dinosaura…Iako, nažalost znam da hoće", napisao je jednom prilikom uz fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu.

"Shvatio sam da je roditeljstvo najbolji posao koji sam ikada imao i koji ću ikada imati. Oduvijek sam želio biti dobar tata i svojim curama pružiti sve ono što nisam imao u djetinjstvu. Bio sam jedinac, tata je bio jako strog i u mom odrastanju s njegove strane nije bilo mnogo emocija", izjavio je glumac ranije u jednom intervjuu.

Linker
20. travanj 2024 12:09