Obožavani ‘Grinch‘

Pravi ‘božićni medenjak‘! Ivana Paradžiković osvaja u neodoljivom izdanju

Novinarku i urednicu emisije Provjereno odlikuje nevjerojatna energija jer je vječitoj u potrazi za istinom. Kako se bliže blagdani i nju je obuzeo božićni duh.

Ivana Paradžiković objavila je selfie na koji nitko nije ostao ravnodušan. "Grinch prerušen u božićnog medenjaka!", napisala je pokraj fotografije poznata voditeljica. Njezino tip-top izdanje gdje nosi smeđi pulover s rupama izazvalo je brojne komentare.

"U epizodi: "Kako je COVID ukrao Božić i Novu Godinu? ", stoji u komentaru, dok drugi primjećuju. "Wooooo! Ho Ho! Koga je to preuzeo božićni duh?" Mnogi ne vide sličnost s Grinchem, ali zato ne mogu odoljeti komentirati nešto sasvim drugo.

image
Ivana Paradžiković u neodoljivom puloveru...
SCREENSHOT/NOVA TV

"Nevjerojatno prelijepe oči... Predivna si!", dodao je netko od brojnih pratitelja. "Grinch nisi, ali medenjak sigurno jesi", stoji među komentarima

image
Svaka njezina objava nailazi na brojne komplimente...
GORAN MEHKEK/CROPIX
.

Minulog ljeta poznata voditeljica je iskušala nešto novo u životu, skakala je padobranom, a iskustvo opisala kao čistu ekstazu...

image
GORAN MEHKEK/CROPIX

Mogu samo reći - osjećaj je spektakularan. Slobodan pad, kada ti tijelo juri 200 kilometara na sat kroz oblake na 4000 metara iznad tla, jednostavno je nešto što je teško riječima opisati. Tijelo ti preplavi takav adrenalin. Ekstaza. Dugo još nakon što smo dotaknuli tlo, nisam mogla sebi doći. Zapravo, jutro poslije probudila sam se s osmijehom od uha do uha" rekla je urednica u razgovoru za Gloria.hr i dodala da nije isključeno da će idući put skočiti "rame uz rame" sa sinom Hugom (14).

Linker
16. travanj 2024 20:20