Velika obitelj

Prava je šteta da ih ne viđamo češće: Jedan od najzgodnijih parova uživao u izlasku s djecom

Glazbenik Enrique Iglesias i bivša tenisačica Anna Kournikova prošli su vikend imali dva razloga za slavlje pa su obožavatelje "počastili" rijetkim fotografijama s njihovo troje mališana.

Enrique Iglesias i Anna Kournikova 8. svibnja proslavili su njegov 47. rođendan, a umjesto glamuroznog partyja taj su veliki dan za latinoameričku zvijezdu proveli na pikniku s njihovo troje mališana. Fotografiju lijepe obitelji objavila je bivša ruska tenisačica na njihovom zajedničkom Instagramu uz rođendansku poruku Enrique.

"Sretan rođendan najnevjerojatnijem tati! Super te volimo!!! ", napisala je Kournikova uz fotografiju njezine velike obitelji na kojoj omiljeni pjevač ljubi jednu od njegovih kćerkica dok mu druga sjedi na vratu.

Fanovi jednog od najatraktivnijih parova oduševljeni su fotografijom budući da Enrique i Anna na kapaljke s javnošću dijele trenutke iz njihovog privatnog života zbog čega se prije desetak godina nagađalo da više nisu skupa. No, to je, pokazalo se, bila samo glasina. Nekadašnji zavodnik i lijepa Ruskinja nerazdvojni su od 2001., a roditelji su četverogodišnjih blizanaca Lucy i Nicholasa te dvogodišnje Mary.

Da su i nakon dvadeset i jednu godinu i dalje sretni jedno s drugim, dokaz je i video koji je Enrique objavio isti dan. Glazbenik je na svoj rođendan svim majkama čestitao njihov dan, a to je napravio podijelivši veseli video u kojem se u dvorištu njihove kuće Anna zabavlja s jednom od kćerkica.

"Sretan Majčin dan! Svim majkama širom svijeta. A ti si rock", poručio je Kournikovoj zaljubljeni Enrique ispod video uz koji je dodao i golemo crveno srce.

Čitajte i: ANNA KOURNIKOVA I ENRIQUE IGLESIAS - LJUBAV KOJA TRAJE VEĆ 14 GODINA

Linker
20. travanj 2024 10:36