Profimedia, Backgrid UK
Trikovi roditeljstva

Prati je jedna misao: Eva Longoria priznala što joj je najteže otkako je postala majka

Iako je sina Santiaga rodila tek u 44. godini, glumica Eva Longoria ne odvaja se od njega čak ni na poslu i službenim događajima. Na snimanje se vratila samo šest tjedana nakon porođaja, nedavno ga je dovela i na Filmski festival u Cannesu, a najviše od svega ju je iznanadio strah koji se javio nakon što je postala majka.

Glumica Eva Longoria, najpoznatija kao Gabrielle Solis iz "Očajnih kućanica", prije 11 mjeseci je postala majka malenog Santiaga Enriquea. Iako je u većini slučajeva teško balansirati između karijere i majčinstva, 44-godišnja glumica svog sinčića vodi svuda sa sobom. Nedavno se s njim pojavila i na Filmskom festivalu u Cannesu te ponovno osvojila simpatije publike, a s malenim Santiagom bila je i na snimanju kada je on imao samo šest tjedana.

CANNES, FRANCE - MAY 20: Eva Longoria, her husband Jase Baston and their baby attend the The Global Gift Initiative event during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 20, 2019 in Cannes, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images

U najnovijem intervjuu otkrila je kako joj zapravo uopće teško ne pada biti majka, supruga, glumica i producentica, a najviše inspiracije i roditeljskih savjeta dobila je od svoje dugogodišnje prijateljice, dizajnerice Victorije Beckham.

"Nas dvije se uvijek zezamo kako je Victoria žena koja živi u svojim cipelama. Ima toliko djece da nekada nije znala što će. Ono što me fascinira kod nje jest činjenica koliko je prisutna u životima svoje djece i koliko je kreativna s organiziranjem različitih aktivnosti", rekla je Longoria.

19 November 2016.

The Global Gift Gala, in partnership with Quintessentially, at the Corinthia Hotel, London.


Here: Eva Longoria and Victoria Beckham, Image: 306229809, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Osim što se trudi biti organizirana, najpoznatija 'kućanica' kaže kako se njezina strast za aktivizmom pojačala otkako je rodila. "Nisam uopće mislila da ću nakon što se Santiago rodi biti sva u panici jer bi svijet definitivno trebao biti bolje mjesto. I da, što je s očuvanjem okoliša?!", napomenula je.

Što se tiče balansiranja između karijere i uloge majke, Longoria je nastavila raditi nedugo nakon što se rodio Santiago. "Snimala sam u Australiji s njim na prsima. Mislim da sam prava sretnica jer mnoge žene ne mogu svoju djecu dovesti u ured", priznala je glumica, dodavši da djeca ne bi trebala ugasiti naše ambicije. "On me samo potaknuo da radim još i više kako bi bio ponosan na svoju majku", zaključila je.

Longoria, koja se 2016. udala za medijskog mogula Joséa Pepea Bastona, nedavno je snimila novi film "Dora and the Lost City of Gold", baziran na crtiću 'Dora The Explorer' koji stiže u kina 9. kolovoza 2019.

Linker
21. travanj 2024 07:43