Veliki nesporazum

Poznatu glumicu proglasili mrtvom, a živa je! ‘Bondova djevojka‘ bori se za život u bolnici

Nakon što su se od nje oprostili svi prijatelji, obitelj i kolege, saznali su da je ipak živa jer je došlo do pogreške u komunikaciji između njezinog partnera i glasnogovornika.

Iako je svijetom odjeknula tužna vijest da je glumica Tanya Roberts, koju pamtimo kao "Bondovu djevojku" i mamu crvenokose Donne iz serije "Lude sedamdesete", preminula u bolnici, ona se još uvijek bori za život nakon što je hospitalizirana na Badnjak.

Naime, njezin partner Lance O‘Brien i glasnogovornik Mike Pingel obavijestili su javnost da je glumica preminula u 66. godinu, no samo dan kasnije O‘Brien je primio poziv da je Roberts ipak živa.

image
S Rogerom Moorom u Bond filmu ‘A View To Kill‘.
MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Sada mi kažeš da je živa", kazao je Lance i počeo plakati, prenosi Daily Mail. "Dok sam je držao u posljednjim trenucima, otvorila je oči. Posljednji put uspio sam vidjeti njezine lijepe oči. Tanya je imala najljepše oči", rekao je O‘Brien u nedjelju nakon čega je Pingel objavio da je glumica preminula.

Glasnogovornik je kasnije izjavio da je njezin partner bio uvjeren kako je Tanya preminula. Iako je živa, njezino stanje je teško te da se nalazi na odjelu intenzivne njege. Međutim, nije poznato je li zaražena koronavirusom.

Kad su saznali da je preminula, od glumice su se već oprostili mnogi njezini kolege i prijatelji, poput Tophera Gracea i Debre Jo Rupp, no Ashton Kutcher ih je obavijestio da je glumica još uvijek živa.

Inače, Tanyu starije generacije pamte kao jednu od Bondovih djevojaka - glumila je u filmu "A View To A Kill" s Rogerom Moorom koji je tada utjelovio britanskog špijuna. Nazvali su je djevojkom izvanzemaljske pojavnosti, a njene oči opisivali da su boje "sedmog neba".

Između 1980. i 1981. bila je dio serije "‘Čarlijevi anđeli", 1985. glumila je Bondovu djevojku Stacey Stutton, a kasnije Midge Pinciotti, majku crvenokose Donne u seriji "Lude sedamdesete". Tanya je napustila seriju kako bi se posvetila bolesnom suprugu Barryju Roberts koji je preminuo 2006.. S njim je bila čak 32 godine u braku, ali nisu imali djece.

Linker
19. travanj 2024 09:40