Profimedia, SOLARPIX
Gubi strpljenje

Poznatoj damici više nije lako: 'Shvatila sam smisao trudnoće, sad možeš van!'

Svaka žena koja je iskusila trudnoću zna da dani tik prije porođaja nisu najugodniji - trbuh je velik, a i napetost, makar ona bila slatka, raste i raste... Mnoge buduće mame tada zavape isto što i ova slavna ljepotica

Svoje drugo dijete izraelski model, 32-godišnja Bar Refaeli, na svijet bi trebala donijeti svaki tren. No, nestrpljenje raste, a manekenka je svjesna da su i ona i beba spremni - termin je tu i biološki se alarm može oglasiti svake sekunde!

Tijekom cijele trudnoće, kako prve, tako i ove druge, Bar je sa svojih dva i pol milijuna pratitelja na Instagramu dijelila sretne trenutke slatkog iščekivanja. Tako je ovaj put ovjavila trudničku fotografiju uz koju je napisala: 'Shvatila sam smisao trudnoće, sad možeš van!'

Refaeli bebu čeka sa suprugom, biznismenom Adijem Ezrom za kojeg se udala 2015. godine. Njihova se djevojčica Liv rodila prošlog kolovoza i nisu dugo čekali novu trudnoću.

Bar je inače poznata i kao Victorijina anđelica, no neko, barem kratko vrijeme, karijera će pričekati - Bar ne krije koliko uživa u majčinstvu i koliko se osjeća ispunjenom sada, kad je zasnovala obitelj.

I got the point of being pregnant! You can come out !

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Linker
16. travanj 2024 21:45