Pršte od ljubavi

Poznati zaručnici ne kriju naklonost na špici: Snježana Mehun sočno je ljubila svog Franza

Nakon što su se zaručili sredinom veljače ove godine i to na Maldivima, Snježana Mehun i Austrijanac Franz Schillinger iskorištavaju svaki slobodan trenutak za druženje, bilo u Beču ili u Zagrebu.

Poduzetnica Snježana Mehun i njezin partner, Austrijanac Franz Schillinger, inače zastupnik i distributer marki luksuznih plovila, na špici nisu krili naklonost jedno drugome. Par je "uhvaćen" u šetnji Cvjetnim trgom te su s velikim osmjesima na licu pozirali našim fotografima.

image
Na špici je pala i pusa.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Snježana Mehun se vratila! Pokazala svoj divni bečki stan i blizanke koje su joj pomogle u poslu

Kako Snježana već nekoliko godina poslovno surađuje s ljudima koji su u nautičkom biznisu, tako je 2018. upoznala Franza koji je od 2009. na čelu tvrtke Master Yachting, regionalnog i svjetskog zastupnika za luksuzna plovila kao što su Frauscher, Sanlorenzo, Beneteau, Montecarlo, Lagoon i Aquila Power Catamaran.

image
Snježana i Franz zaručili su se na Maldivima sredinom veljače 2021.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Iako s Franzom živi u Beču, svako malo navrati u Zagreb kako bi se posvetila svom modnom brendu Duchess. Osim toga, par se sredinom veljače ove godine i zaručio, a zaruke su pale u tropskom raju - na Maldivima.

Čitajte i: Ljubav je u Cannesu: Snježana Mehun uživa u vezi na daljinu

Prsten je vidjela tijekom doručka na pladnju s hranom, što ju je jako iznenadilo, iako još ne planira svadbu zbog pandemije, ali i zato što već oboje imaju dva braka iza sebe. Franz ju je osvojio na prvi pogled i to na sajmu chartera u Areni Zagreb.

"Istog tog dana darovao mi je buket ruža i cijele večeri bio uz mene, ali vrlo nenametljivo. Franz me privukao jer je pažljiv, kreativan i uspješan. Mislim da samo situirani i realizirani muškarci poput njega nemaju komplekse i strah od snažnih žena", govori Snježana, dodajući kako nisu odmah postali par. Najprije su počeli poslovno surađivati, a prohodali su šest mjeseci nakon sudbonosnog susreta.

"Franz razumije hrvatski, a ja njemački, no nedovoljno da bismo nesmetano mogli razgovarati. Stoga radije komuniciramo na engleskom, iako i bez riječi znamo što onaj drugi misli", rekla je jednom prilikom zaljubljena Snježana.

Linker
01. travanj 2024 01:37