Glazbena nagrada

Poznati voditelji ovogodišnjeg Porina: Stari znanci vodit će dodjelu najpoznatijih glazbenih nagrada

Dodjela Porina održat će se u subotu 5. lipnja na HTV1 i HR2 u 21 sat, gledatelje očekuju nastupi uživo nekih od najvećih imena hrvatske glazbe!

Još su manje od dva tjedna preostala do dodjele najvažnije glazbene nagrade u Hrvatskoj. Statua koju je čast imati u rukama, ove godine s obzirom na situaciju u kojoj se našao svaki glazbenik, ima masku. Autor statue Ivica Propadalo želio je neko posebno obilježje koje će nas podsjećati na dane glazbene šutnje. Ti dani će uskoro u potpunosti biti iza nas, glazba se vraća na velika vrata, a tijekom dodjele Porina u subotu 5. lipnja na HTV1 i HR2 u 21 sat očekuju nas nastupi uživo nekih od najvećih imena hrvatske glazbe!

Kroz dodjelu koju smo dugo čekali vodit će nas Iva Šulentić i Ivan Vukušić, sad već dugogodišnji poznavatelji i prijatelji Porina.

image
Statua Porina
FILIP KOVACEVIC

Stručni tim

Scenaristi dodjele su Joško Lokas i Mislav Donaj, redatelj je Mario Vidosavljević, glazbeni producent Ivan Popeskić, a urednica je Andrijana Škorput.

Čitajte i: Pogledajte sve nominirane za 28. Porina: Rekorderi ove godine imaju i po pet nominacija

Scenografiju potpisuje Miroslav Hrg, glavna tajnica Porina je Ivana Martinac, izvršna producentica je Nina Bočvarov, predsjednik UO Porina je Frano Đurović, a izvršni direktor Davor Drezga.

Cijeli tim naporno radi na organizaciji ovogodišnje najprije odgođene dodjele koju smo s nestrpljenjem čekali, a koja će se održati u Zagrebu na otvorenom, na južnoj strani HRT-a.

Nastupi uživo, najveća hrvatska glazbena imena, uzbudljive nominacije i dodjela Porina za životno djelo.

Linker
19. travanj 2024 01:27