Josipa Lisac i Klaudija Čular
 Mario Poje
Čestitke!

Poznati uživali u glazbenom filmu Josipe Lisac i proslavili 69. rođendan dive

Alka Vuica,  Matija Vuica i Jurica Popović, Željko Bebek, Siniša Škarica, Zlatko Turkalj, Matija Cvek, Antonio Franić, Zvončica Vučković, Dalibor Petko, Saša Šekoranja i mnogi drugi pljeskom su popratili novi korak u karijeri Josipe Lisac koja na Dan zaljubljenih slavi 69. rođendan.

Ekskluzivna projekcija, pod nazivom „Josipa Lisac from Croatia Records studio… tu u mojoj duši stanuješ…“, u srijedu navečer je oduševila sve one koji su imali priliku uživati u ovakvom specifičnom događaju bez reprize. Snimka je nastala je u studiju krajem prošle godine, kada je Josipa Lisac okupila ekipu glazbenika s kojima već godinama surađuje; Davora Črnigoja, Josipa Graha, Bornu Šercara i Tonija Starešinića te krenula u nesvakidašnji pothvat: snimanje albuma koje je trajalo svega šest sati!

Mario Poje
Josipa Lisac

Uz kultne hitove „Dok razmišljam o nama”, ““Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, “Hir, hir, hir”, “Magla” te uz Josipine omiljene suradnike, nastala je prava čarolija. Na platnu je prikazano dvanaest pjesama u novim i više jazz aranžmanima kao presjek Josipine karijere koja traje više od 50 godina. Njezina intimna razmišljanja između pjesama, fascinantan glas i originalne interpretacije, dokaz su njezine neponovljivosti.

Mario Poje
Josipa Lisac i Klaudija Čular
Mario Poje
Josipa Lisac sa sestrom Mirjanom, Đurđomom Tedeschi i Alkom Vuicom
Mario Poje
Alka Vuica
Mario Poje
Željko Bebek
Mario Poje
Matija Vuica i Jurica Popović
Mario Poje
Zvoncica Vučković
Mario Poje
Zlatko Turkalj sa suprugom Vlatkom
Mario Poje
Siniša Škarica

Linker
24. travanj 2024 10:48