Prava fešta!

Poznati nogometaš ukrao mikrofon Maji Šuput, družila se i s Grašom: ‘Da mi je netko rekao da ćemo u pauzama pričati o bebama...‘

Glabenica je nastupila na svadbi u Zadru na kojoj je bio i Ante Rukavina, a dugogodišnjem je prijatelju i kolegi udijelila pokoji roditeljski savjet.

Maja Šuput nastupila je na jednom vjenčanju u Zadru, a pratitelje je izvještavala o veseloj noći i zabavi koja je trajala do sitnih sati. Među uzvanicima je bio i umirovljeni nogometaš Ante Rukavina, koji je Maji u jednom trenutku oduzeo mikrofon i zapjevao, a atmosfera s vjenčanja bila je u najmanju ruku vesela.

Pjevačica je iskoristila pauze od nastupa kako bi se podružila s dugogodišnjim prijateljem i kolegom Petrom Grašom te mu udijelila nekolko korisnih roditeljskih savjeta, a o svemu je izvijestila svoje pratitelje putem Instagrama.

"Da nam je netko rekao prije dvije godine da ćemo u pauzama svirke @petargrasoofficial i ja pričati o bebama i da ću ja njemu odgovarati na sva moguća roditeljska pitanja, ne bi vjerovali... a eto , nek sam i ja nekom starijem od sebe neke stvari s guštom objasnila", navela je Maja.

image

Među uzvanicima je bio i umirovljeni nogometaš Ante Rukavina, koji je Maji u jednom trenutku oduzeo mikrofon i zapjevao.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo odabrali su ime svoje kćeri koja bi na svijet trebala doći vrlo skoro!

Podsjećamo, Grašo sa suprugom Hanom Huljić iščekuje djevojčicu koja bi na svijet trebala stići u srpnju, a uzbuđenje oko prinove ne kriju.

Naime, njegov je svekar Tonči Huljić nedavno objavio pjesmu Baci oko na mene koju je posvetio upravo unučici. Maja, koja je prije nešto više od godinu dana rodila svog prvog sinčića Blooma starom je prijatelju svakako imala što za pripovijediti.

Linker
19. travanj 2024 00:48