Boris Mišević i supruga Ana-Mari lani su se pohvalili kako su dobili Priznanje u prvoj Školi za posvojitelje.
 Facebook
otvoreni za više od jednog djeteta

Poznati domaći voditelj i supruga posvajaju dijete: 'Pa da vidimo koliko će nam trebati!'

RTL-ov novinar Boris Mišević i njegova supruga Ana-Mari s kojom je u braku 15 godina, na društvenim su mrežama puni optimizma podijelili vijest da su i službeno spremni za posvajanje djeteta.

'Školica za posvojitelje gotova. Dobili smo diplomu. Gotovo dva mjeseca je trajalo. Testovi u Centru za socijalnu skrb skoro gotovi. Pa da vidimo koliko će nam trebati vremena dok ne popunimo obitelj novim malim članom illi članovima', otkrio je Boris Mišević, novinar s RTL televizije, na svom Facebook profilu.

Njihovi prijatelji i pratitelji na društvenim mrežama oduševljeno im se javljaju u komentarima, ushićeni i prepuni lijepih želja i podrške za ovaj skladni par. "Biti ćete najbolji roditelji", "Samo naprijed. A susjeda će čuvati dijete kada idete u kino, obećajem!", "Nesebičan i plemenit čin! Svaka čast", "Sretno od srca, predivni ste i pripada vam sva sreća svijeta. Neka što prije dođe u vaš dom, a svi mi koji vas volimo i poštujemo smo uz vas"... Ovako glase samo neki od više od četiristo komentara koji se ne prestaju nizati na Facebooku Borisa Miševića.

Par je tako još jednom otvorio problematiku dugotrajnog i proceduralno zamornog procesa posvojenja djeteta u Hrvatskoj - u komentarima im se javila i žena koja je sa suprugom na posvojenje čekala čak osam godina.

Linker
16. travanj 2024 14:45