Profimedia, Mega Agency
izljev ljubavi

Poznata mama donijela je odluku zbog koje neki smatraju da će požaliti

Poznata ljubiteljica tetovaže, Jessica Alba zbog nekih se tetovaža iz prošlosti podvrgnula laserskim tretmanima kako bi ih izbrisala, no ovoga puta ih je posvetila svojim najmilijima i za nju imaju vrlo posebna značenja.

37-godišnja glumica Jessica Alba tražila je slavnog tattoo umjetnika iz Los Angelesa da joj istetovira zviježđa horoskopskih znakova njezine djece na ruku. Slavna glumica ima troje djece s filmskim producentom Cash Warrenom kćeri - Honor, (10) i Haven, (7), te sina Hayesa, (1), a tom gestom je naglasiti da joj je uloga majke najvažnija u životu.

Na ruku je istetovirala zviježđa Blizanaca, Lava i Jarca što su horoskopski znakovi njezine djece te je ponosno pozirala uz tatoo majstora Dr. Woo.

Jessica Alba (jessicaalba / 12.03.2019): @_dr_woo_ #drwoo
Profimedia, Face To Face A

12-3-2019

Celebrity Selfies

Pictured: Jessica Alba, Image: 418915027, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

'Tetovaža je izbor zbog kojeg svaka osoba koje je napravi prije ili kasnije u životu požali', stoji u jednom od komentara obožavatelja. Glumica se zbog nekih tetovaža iz prošlosti već podvrgnula laserskim tretmanima uklanjanjima jer joj se više nisu sviđale, no ovoga puta su posvećene njezinoj djeci i sigurna je da će ih nikada neće htjeti obrisati.

Linker
11. travanj 2024 18:58