Uskoro na malim ekranima

Poznata lica u ‘lovu‘ na talente: Nakon godine pauze kreće potraga za najdarovitijim zabavljačima

Jedan od omiljenih talent showova vraća se na male ekrane, osma sezona Supertalenta uskoro na Novoj TV.

Nakon stanke od godinu dana, popularni show vraća se na male ekrane i to u svojoj osmoj sezoni. S najpoznatije pozornice na svijetu, gledatelje će pozdraviti voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan, čija je najvažnija uloga u showu ohrabrivati kandidate pred njihov nastup, a sudit će im stručni žiri koji i ove sezone čine Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić.

"Zabava, pozitiva, stavljanje naglaska na ono što čovjek je, a to je kreativno biće koje je sposobno preživjeti. Mislim da je to ono što nas sve skupa čupa, tako da je Supertalent tu apsolutno format koji, da nije do sad postojao, sad bi ga trebalo izmisliti, upravo da ljudima podigne moral i da svi skupa prokopamo malo u sebi i da vidimo koji je to supertalent koji imamo da možemo preživjeti", kazala je Martina za Dnevnik.hr.

Čitajte i: Veliko finale Supertalenta: Transform crew odnijeli pobjedu i 200.000 kuna!

Uskoro više

Posljednja emitirana sezona bila je najuspješnija do sada - u prosjeku ju je pratilo oko 834 tisuće gledatelja, a izvrsne rezultate ostvarila je i na društvenim kanalima. Nova, osma sezona, koja uskoro kreće s emitiranjem, nastavlja s istim, provjerenim receptom - donositi gledateljima najbolje i najzabavnije trenutke u njihove domove, kažu s Nove TV.

U novoj sezoni, koju će gledatelji imati priliku uskoro pratiti na Novoj TV, vidjet ćemo raznolike talente, a za svoju kartu u daljnje natjecanje borit će se plesači, pjevači, glazbenici, imitatori, iluzionisti, kao i natjecatelji s nikad viđenim talentom. Tko je od njih impresionirao, tko je rasplakao, a tko naljutio žiri, ne propustite uskoro doznati.

Linker
06. listopad 2022 07:20