BOŽIĆNA ČESTITKA

Pozirali u jednakim božićnim pidžamama: Diana Ross podijelila fotografiju sa svojim mnogobrojnim unucima

Dianino božićno druženje stiglo je kao nagrada nakon što je pjevačica objavila svoj prvi studijski album nakon albuma ‘I Love You‘ iz 2006. godine.

Glazbena ikona Diana Ross (77) je blagdane provela sa svojom mnogobrojnom obitelji, te je u ponedjeljak na Twitteru podijelila fotografiju s proslave Božića, prenosi People.

Pridružilo joj se četvero njezine djece, Tracee Ellis, Evan, Chudney i Ross Naess, te nekoliko njezinih unuka dok su svi pozirali u identičnim pidžamama kraj božićnog drvca.

"Toliko blagoslova, šaljete ljubav našoj Globalnoj obitelji, dajte sve od sebe da ostanete sigurni, volim vas u ovo prekrasno božićno vrijeme", napisala je Diana uz obiteljsku fotografiju.

Tracee je također objavila i druge snimke kako pozira sa svojom braćom i sestrama i nećakinjama dok je u kosi imala veliku crvenu mašnu.

Ashlee Simpson Ross, koja se udala za Evana 2014. godine, kasnije je objavila nekoliko fotografija na kojima su njihova djeca Ziggy i Jagger te sin Bronx - kojeg dijeli s bivšim suprugom, glazbenikom Peteom Wentzom.

image


Ashlee Simpson, Evan Ross, Diana Ross i Tracee Ellis Ross

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nakon 15 godina: Diana Ross oduševila teaserom za novi album koji izlazi krajem tjedna

Iako Dianina najstarija kći Rhonda nije prisustvovala obiteljskom okupljanju, istu je fotografiju ponovno objavila na svom Instagramu, napisavši: "Sretni blagdani, obitelji!"

Nekoliko poznatih osoba komentiralo je obiteljsko okupljanje, među kojima je bila i Nia Long, Tia Mowry i Vivica Fox.

Dianino božićno druženje stiglo je kao nagrada nakon što je pjevačica objavila svoj prvi studijski album nakon albuma 'I Love You' iz 2006. godine. Prošlog mjeseca objavila je svoj album 'Thank You', koji sadrži 13 pjesama koje je snimila iz svog doma, a koji "nudi snažnu, inkluzivnu glazbenu poruku ljubavi i zajedništva", navodi se u priopćenju za javnost.

Glazbena legenda koautor je albuma na kojem je surađivala zajedno s nizom tekstopisaca i producenata, uključujući Jacka Antonoffa, Troya Millera, Spikea Stenta, Taylu Parx i Freda Whitea.

Čitajte i: Diva se vraća! Diana Ross imala je mnoge ljubavi, a Michael Jackson obožavao ju je toliko da joj je odbio doći na svadbu

"Ova zbirka pjesama je moj dar vama s uvažavanjem i ljubavlju. Vječno sam zahvalna što sam imala priliku snimiti ovu veličanstvenu glazbu u ovom trenutku", rekla je Diana te dodala: "Ovu pjesmaricu ljubavi posvećujem svima vama, slušateljima. Dok čujete moj glas, čujete moje srce."

Linker
25. travanj 2024 03:26