PRESLATKE OBJAVE

Pozirala u društvu Eve Longorije: Harper Beckham proslavila rođendan u društvu najbližih

Ponosna mama Victorija Beckham nije odoljela, a da sa svijetom ne podijeli veselo rođendansko slavlje svoje kćeri, kao i čestitke koje su joj uz obitelj uputile slavna pjevačica i poznata glumica.

Beckhamovi svoju najmlađu članicu Harper obasipaju s puno ljubavi! Povodom njezina 11. rođendana, slavna je mama, nekad pjevačica, a danas dizajnerica Victoria Beckham, podijelila fotografije svoje kćerkice u preslatkoj šarenoj haljinici.

"Sretan 11. rođendan našoj malenoj!", poručila je modna dizajnerica ispod fotografije pa dodala: "Najslađa i najljepša duša koju smo mogli poželjeti, svi te jako volimo!"

Osim Harper, 48-godišnja Victoria i njezin suprug, nogometna zvijezda u mirovini David Beckham, imaju sinove Brooklyna, Romea i Cruza koji su također na društvenim mrežama uputili čestitke svojoj mlađoj sestrici.

"Sretan 11. rođendan Harper, jako te volim i jedva čekam da te uskoro vidim", napisao je stariji brat Romeo ispod fotografije na Instagramu gdje zajedno poziraju u oceanu.

Čitajte i: Victoria Beckham poslala emotivnu poruku Davidu, odmah joj se javila svekrva

Mama Beckham na Instagram storyjima također je podijelila fotografije slavljenice sa slavnom američkom pjevačicom Taylor Swift, ali i poznatom glumicom Evom Longorijom, koja je također objavila fotografiju sa slavljenicom, inače svojim kumčetom.

Jedna od najslađih fotografija je ona na kojoj Harper popravlja leptir mašnu koju je nosio njezin stariji brat Brooklyn na dan vjenčanja u travnju, a Cruz Beckham objavio je fotografije svoje sestre i otkrio obožavateljima jednu na kojoj djevojčica sjedi pored Taylor Swift dok zajedno poziraju.

image

Taylor Swift

INSTAGRAM/SCREENSHOT

"Sretan rođendan, Harper, volim te puno i ne mogu vjerovati da si sad toliko stara", poručio je duhovito sestrici koja je rođendan proslavila u krugu najdražih i veliku ružičastu tortu sa žutim i ljubičastim cvijetovima.

Linker
19. travanj 2024 04:31