LJETO IZ SNOVA

Pozirala sa zebrom i snimila neodoljivu ‘razglednicu‘: Nataša Janjić Medančić uživa u istarskom raju

Nakon što je početkom ljeta završila na hitnoj operaciji bubrežnog kamenca, glumica nije izgubila entuzijazam. Sa suprugom Nenadom ljetuje u njegovoj rodnoj Istri, a na svom je Instagramu pokazala kako je ‘ubacila‘ i pokoje radne sate.

Naša proslavljena glumica Nataša Janjić Medančić zna kako kombinirati ugodno s korisnim. Trenutačno sa suprugom i ortopedom Nenadom Medančićem te njihovo dvoje djece ljetuje bajkovitoj Istri. Životopisne trenutke redovito dijeli na svom Instagramu, a nakon uživanja u romantičnom Rovinju, put je četveročlanu obitelj odveo na Brijune.

Prošle godine nakon zagrebačkog potresa tada trudna Nataša je sa suprugom nakratko preselila u Istru, budući da je njihov dom stradao, kao i brojni drugi domovi u centru Zagreba.

"Vratili smo se za dva mjeseca, dočekali drugu bebicu i kraj godine. I živjeli bismo tako u našem domu, u zaboravu, da nije bilo i petrinjskog potresa, preglasnog podsjetnika na traumu, nakon kojeg se više nikad nismo vratili. Potres je naše živote promijenio iz temelja, ali sam sigurna da ćemo se i kad-tad vratiti u normalu", rekla je Nataša nakon petrinjskog potresa zbog kojeg je obitelj konačno odlučila iseliti iz centra. No glumica nije željela otkriti o kojoj je lokaciji riječ.

image
Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Medančićem bila je i na ovogodišnjem Pula Film Festivalu.
Matija SCULAC

Vrijeme i za posao

Početak ljeta par je sa svoje dvoje djece dočekao u Natašinom rodnom Splitu, gdje je odmah po dolasku glumica nažalost završila u bolnici u Splitu gdje je podvrgnuta hitnoj operaciji bubrežnog kamenca. Ipak, brzo se oporavila i njihova ljetna avantura nastavila se u Nenadovoj rodnoj Istri. Nataša je podijelila i fotografiju s plaže gdje uči tekst, a Nenad se našalio kako joj je 'sparing' partner stablo ispred nje.

Čitajte i: Tko čeka taj i dočeka: Nataša Janjić Medančić konačno uživa u blagodatima ljeta uz djecu i supruga

"Kako vi glumci zapamtite sav taj tekst? - jedno je od najčešćih pitanja glumcima. Evo ovako! Sjedimo i učimo! Muž me kao paparazzo uhvatio dok učim na plaži", napisala je na Instagramu. Posljednje su uživali na Brijunima, gdje je Nataša pozirala uz zebru te podijelila pokoju "filozofsku" misao.

"Život je toliko mnogo sretnih trenutaka. I nešto crnih i bijelih prugica", napisala je glumica.

Pozitivne vibracije s njezinog Instagrama idealna su pozivnica za sve one koji uskoro planiraju put Istre. Podijelila je i fotografije iz stare gradske jezgre Rovinja, a sjela je i na kavu u jedan od najpoznatijih barova na Jadranu, Mediterraneo baru, gdje je u svojem piću "guštala" u prvom redu do mora.

Čitajte i: Srećom sve se dobro završilo: Nataša Janjić opisala kako je završila na hitnoj operaciji u Splitu

Linker
15. travanj 2024 16:14