U DRUŠTVU NAJVAŽNIJE OSOBE

Pozirala na poznatom svetištu: Sandra Perković uživa na izletu, a otkrila je i s kim putuje

Nakon egzotičnih krajeva gdje je uživala s partnerom, proslavljena atletičarka sada s majkom Vesnom uživa u Međugorju.

Proslavljena domaća atletičarka Sandra Perković donedavno je pratitelje na društvenim mrežama častila fotografijama s bajkovitog odmora s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem - no egzotičnu destinaciju odlučila je držati u tajnosti.

I dok su joj svi pomalo zavidjeli zbog fotografija u badiću osunčana tena i besprijekorne linije, sada se pak javila s trenutno nešto "hladnijih" krajeva - sa svima poznate lokacije u Međugorju gdje je pozirala uz šestu postaju križnog puta.

Čitajte i: Ljepotica ‘podigla‘ temperaturu! Sandra Perković s pićem u ruci pozirala na plaži i oduševila pratitelje

"Veronika pruža Isusu rubac", napisala je Sandra u opisu fotografije na kojoj pozira u ležernom sportskom izdanju pored velikog kipa s postaje.

Na ovaj se izlet pak uputila i s majkom, što je otkrila u Instagram Storyjima.

"Prije nego zamoliš Boga za nešto, zahvali mu se za sve što ti je dao", napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj pozira ispred velikog križa na spomenutom svetištu s majkom Vesnom kojoj često posvećuje svoje nevjerojatne uspjehe.

Čitajte i: Sandra Perković raznježila obožavatelje rijetkom fotografijom s dečkom: 'Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe'

Najvažnije osobe u životu jedne od naših najboljih sportašica

"Ja imam jednu osobu kojoj sam ja odgovorna, a to je Vesna Perković, moja majka. Ona razumije moje potrebe. Kad ona nešto odobri, meni ne može nikakav medij niti ijedan čovjek išta prigovoriti", izjavila je bacačica diska i jedna od naših najboljih sportašica jednom prilikom.

A osim majke, velika podrška Sandri Perković je i njezin dugogodišnji partner s kojim uskoro planira vjenčanje - kako je prije godinu dana otkrila u intervjuu za Gloriju te je dodala i kako razgovaraju o prinovi pritom naglasivši kako će karijeru nastaviti i kada rodi.

Linker
19. travanj 2024 21:56