Divlje godine

Potresna ispovijest poznate glumice: ‘Majka me s 13 poslala u psihijatrijsku kliniku, bila sam van kontrole‘

Unatoč traumatičnom iskustvu, zvijezda ‘Charliejevih anđela‘ rekla je kako joj je to najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

Američka glumica Drew Barrymore (46) otkrila je detalje iz djetinjstva za koje do sada javnost nije znala. Gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna "The Howard Stern Show", Barrymore je ispričala kako je sa 13 godina završila na psihijatriji i to zbog razuzdanog ponašanja.

"Tulumarila sam po klubovima, nisam išla u školu, krala sam mami auto, bila sam izvan kontrole. Nekada mi je bilo baš zabavno, ali nekada sam bila ljuta sama na sebe što 'divljam'. Potom su me smjestili u onu instituciju", otkrila je glumica.

Čitajte i: Ovo želimo gledati: Drew pokreće talk show u kojem će govoriti i o svom burnom životu

U psihijatrijskoj ustanovi Van Nuys boravila je 18 mjeseci. "Tamo više nije bilo zezanja. Ako biste radili gluposti, bacili bi vas u izoliranu sobu, ili vam ograničili kretanje vezivanjem", rekla je Barrymore koju je majka Jaid Barrymore smjestila u ustanovu.

image
Drew u svojim divljim tinejdžerskim godinama.
CBS COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Iako joj je to iskustvo traumatično, razumije zašto je majka povukla takav potez.

"Mislila je da je stvorila čudovište i nije znala što da učini sa mnom. Bio je to njezin očajnički pokušaj, a ja sam stvarno bila izvan kontrole. Opraštam joj zbog takvog izbora. Vjerojatno je osjećala da se nema kome obratiti", rekla je Barrymore.

Majku 'otpisala' pa ponovo prigrlila

Tijekom boravka u Van Nuysu, glumica, koja je proslavila ulogom u filmu E.T., zbog bijesa je tamo često izazivala nerede. "Polovica ustanove kao da je bila namijenjena djeci, a polovica starim ljudima. Dok sam izazivala moje vršnjakinje, pored nas bi prolazile žene s hodalicama. To mi je bilo smiješno", prisjetila se.

image
Drew Barrymore s kolegicama Cameron Diaz i Lucy Liu u 'Charliejevim anđelima'.
COLUMBIA PICTURES/FLOWER FILMS/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Trenutak istine glumice: 'Stalno se kažnjavam, nikad se ne odmaram i nikad si ne kažem 'Dobro si to napravila''

Zvijezda filmova "Charliejevi anđeli", "Vrisak" i "Nikad se nisam poljubila" kasnije je potpuno zahladila odnos s majkom, no danas su opet bliske.

"Danas ju razumijem, osjećam dobrotu i empatiju prema njoj", poručila je glumica koja, unatoč traumatičnom iskustvu, smatra kako je majka napravila dobar potez, smjestivši je u Van Nuys.

image
Drew Barrymore danas je uspješna žena, glumica i majka.
IS/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

"U bolesnom smislu, ništa bolje mi se u životu nije dogodilo, jer me je to ohladilo i smirilo", zaključila je Barrymore. Glumica iza sebe ima tri braka - s Jeremyjem Thomasom, Tomom Greenom i Willom Kopelmanom s kojim ima i dvije kćeri, Olive i Frankie.

Linker
19. travanj 2024 01:03