Trud se isplatio

Potraga je napokon gotova! Ella i Charles uskoro sele u okolicu Rovinja: ‘Ne mogu spavati noćima‘

Domaća blogerica ranije je priznala da joj je Zagreb dosadio te da jedva čeka preseliti se negdje gdje je mirno. Odluka je pala na Istru, gdje je našla dom po svojoj mjeri.

Potraga za savršenim domom može trajati godinama i prilično je zamorna, ali se ipak isplati jer je dom naša sigurna oaza. Nakon duge potrage, blogerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce konačno su kupili kuću u Istri.

Čitajte i: Ella Dvornik u strahu od potresa pobjegla u Istru: Tamo se uskoro i seli, a u vidu ima čak dvije kuće

Charles je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju s obitelji na kojoj su svi vidno uzbuđeni, no nije napisao zbog čega. Ipak, jedan njegov pratitelj komentirao je da su sigurno konačno kupili kuću u Istri, na što je Ella potvrdno odgovorila.

Njezini pratitelji bili su jako znatiželjni pa su je u komentarima na Facebooku upitali jesu li kuću kupili za gotovinu ili na kredit. "Pola-pola", napisala je Ella.

Kako je otkrila za Jutarnji list, odluka je pala na kuću u okolici Rovinja te da još samo čekaju konačnu potvrdu.

"Ne želim coprati jer još nije sve gotovo, a već sam si to napravila tri puta. Rekla bih da je sve riješeno, a propalo. Ne bih još zato htjela previše komentirati dok ne dobijem potvrdu ovaj tjedan da je to to. Trenutno smo u predugovoru i samo čekamo kupoprodajni ugovor da mogu reći da je gotovo. Već sam imala situaciju da se nešto iskomplicira", rekla je Ella.

Dodala je da se svi vesele promjeni, ali su i pod velikim stresom, malo prestravljeni i uzbuđeni. "Samo da se sve finalizira da mogu odahnuti jer ne mogu spavati već noćima", dodala je.

Ne želi se više seliti

Inače, potraga za savršenim domom Elli je zadavala puno muke jer se htjela preseliti u Istru još prije nego je rodila drugu kći. Ranije je istaknula da joj je Zagreb dosadio.

image
Ella Dvornik, suprug Charles Pearce, kćeri Balie Dee i Lumi Wren.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Ali čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu opet za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo", napisala je bila blogerica na društvenim mrežama.

Kada se konačno presele u Istru, ona će za obitelj Dvornik-Pearce postati stalna adresa.

"Definitivno ostajemo. Ne bih voljela stalno djecu seljakati. I njima je lakše kad jednom krenu u vrtić, da ostanu tamo do kraja. To mi je jako bitno za njihovu stabilnost, a poslije može svašta biti. Kuća ima i lijepo dvorište. Nismo htjeli kupovati stan jer nam treba jako puno prostora i bilo nam je bitno da kad smo u dnevnom boravku ili kuhinji, klinci mogu biti na ljuljačkama. Taman su u godinama kad im treba njihov prostor za igru i to nam je bilo jako bitno", otkrila je za Jutarnji.

Ella je već nekoliko puta pokazala koliko voli Istru jer tamo vrlo često putuje na izlete sa suprugom i kćerima Balie Dee i Lumi Wren. Prije dolaska u Zagreb, Ella je živjela i radila u Londonu, gdje je upoznala Charlesa s kojim je već sada gotovo osam godina u vezi, od čega tri u braku koji su sklopili u Las Vegasu.

Linker
18. travanj 2024 15:37