Profimedia, AKM-GSI
NA SETU

Potpuna transformacija holivudske glumice: Otkriva je samo njezin razoružavajući osmijeh

Američka glumica, prepoznatljiva po svojoj dugoj plavoj kosi, odlučila se za potpunu transformaciju za novu ulogu, a na fotografijama sa seta rijetko tko ju je uspio prepoznati.

Kate Hudson (38) trenutačno je potpuno uživljena u ulogu u novom filmu "Sister" koji režira australska pjevačica Sia, a u kojem glumi s 14-godišnjom Maddie Ziegler, najpoznatijom po svojim plesnim ulogama u spotovima slavne pjevačice.

Los Angeles, CA  - Kate Hudson, Leslie Odom Jr. and Maddie Ziegler spotted filming a few scenes for Sia's next project: 'Sister' while filming on location at MacArthur Park.

Pictured: Kate Hudson

BACKGRID USA 21 AUGUST 2017, Image: 346051247, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Uhvaćena je na filmskom setu u New Yorku kada je zbog pomrčine sunca zaustavljeno snimanje kako bi i filmska ekipa mogla uživati u tom trenutku. Odjevena u kratke sportske hlačice i majicu te u žutim tenisicama, slavna je glumica s nestrpljenjem iščekivala trenutak kada će Mjesec sakriti Sunce, a za sve se i dobro pripremila: uz zaštitne naočale bezbrižno je uživala u jedinstvenom trenutku s kolegicom sa seta. Doduše, u neuobičajenom outfitu i s obrijanom glavom rijetko tko bi je prepoznao da nije do njezinog razoružavajućeg osmijeha.

Profimedia, AKM-GSI

Pauza nije dugo potrajala jer je pred njima veliki projekt od kojeg obožavatelji australske pjevačice očekuju mnogo. Naime, film se bazira na kratkoj priči koju je Sia napisala još 2007. godine, a njezina štićenica Maddie najavila je da "ništa slično još nismo vidjeli". Naravno, kao svoju učiteljicu istaknula je Hudson, ali osim toga glumice su na setu već postale prave prijateljice, iako snimaju scene koje ne djeluju nimalo prijateljski.

Profimedia, AKM-GSI
Kate Hudson i Maddie Ziegler u akciji na setu

Linker
23. travanj 2024 09:01