primamljiva ponuda

Potez koji bi napravila samo osoba koja voli: Glumica je svojoj najboljoj prijateljici ponudila ‘sjeme‘ svog supruga

Zvijezda serije ‘Once Upon a Time‘ željela je ostvariti želju svoje najbolje prijateljice - da ima potomka, a u tome bi joj pomogao njezin suprug.

Znate kako se kaže - 'sharing is caring', odnosno 'dijeliti je voditi brigu'! Ta uzrečica se može primijeniti na gotovo sve životne okolnosti pa i na specifičan ustupak koji je glumica Ginnifer Goodwin, poznata po ulozi Snjeguljice u seriji 'Once Upon A Time' željela napraviti za svoju prijateljicu.

Naime, njezina najbolja prijateljica silno je željela zatrudnjeti, no nije imala partnera, za što je Goodwin imala naizgled odlično rješenje - ponudila joj je spermu svog supruga Josha Dallasa, kojeg se također sjećamo kao Princa iz serije 'Once Upon A Time'.

Iako se Goodwin ovo činilo kao odlična stvar, njezina prijateljica i suprug bili su skeptični prema ideji.

"Moj muž i najbolja prijateljica smatrali su da bi se stvari zakomplicirale ako se ova ideja provede u djelo. A ja sam samo htjela da ona ima potomka. Rekla sam joj da bismo to mogli organizirati. Svijet se ne bi bunio na još jednom malom Joshu. I jako mi se sviđa ta zamisao", ispričala je Goodwin u showu "Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw".

Čitajte i: Na malim ekranima je prevarena i tužna kućanica, a u stvarnom životu udala se za svog princa

image

Ginnifer Goodwin kao Snjeguljica i Josh Dallas kao Princ u seriji 'Once Upon A Time'.

ABC STUDIOS - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

Glumica se osvrnula na to kako je pokušala nagovoriti svog supruga i partnera rekavši mu: "Nije da ti nećeš biti u životu tog djeteta. Pa već si u životu moje najbolje prijateljice".

Goodwin i Dallas već su roditelji dvojice sinova - Olivera (7) i Huga (5). Par se vjenčao u travnju 2014. u Kaliforniji, a svoje sinčiće dočekali su u svibnju 2014. i lipnju 2016. godine.

Supružnici su se upoznali kada je ona bila zaručena za Joeyja Kerna, a on u braku s Larom Pulver. Iako oboje kažu kako je to bila ljubav na prvi pogled, vezu su počeli tek nakon što se Dallas razveo. "Udarilo me poput munje. Odmah sam pomislio kako sam u nevolji", rekao je kasnije Dallas.

Kada su dobili drugo dijete, napustili su seriju koja ih se spojila i posvetili se obitelji. "Najvažnije je imati razumijevanja, pokušati biti fleksibilan. I ljubav, morate voljeti tu osobu i biti voljni rasti s njom ili, ako ne ide tako, pustiti tu osobu da raste sama, dati joj prostora", izjavio je Dallas.

Linker
15. travanj 2024 20:08