Profimedia, Backgrid USA
Nije joj lako

Postporođajne muke slavne pjevačice: 'Posao s punim radnim vremenom je ništa naspram ovoga'

Iako je ranije govorila da nakon dvoje djece nema namjeru više ostati trudna, pjevačica Jessica Simpson u ožujku je rodila kćerkicu Birdie Mae koju su svi s veseljem dočekali. Međutim, priznala je da joj uloga majke troje djece nije baš najbolje sjela.

Sedam tjedana nakon što je na svijet donijela treće dijete, kćerkicu Birdie Mae, 38-godišnja pjevačica Jessica Simpson krenula je skidati trudničke kilograme. Na Instagramu je sa svojim fanovima podijelila fotografiju ispod koje je napisala "Eto, ovo su postporođajne radosti. Samo se rastežem u gumenom korzetu".

Jessica Simpson Instagram

Iako su Jessica i njezin suprug Eric Johnson, bivši igrač američkog nogometa, neizmjerno sretni što se Birdie Mae pridružila njihovoj obitelji, u nedavnom intervjuu pjevačica je progovorila da joj nije bilo baš lako prilagoditi se ulozi majke troje djece. "Troje je definitivno izazov. Pokušavamo paziti na to da svim trima dajemo jednaku količinu pažnje. Sada je to više od posla s punim radnim vremenom", priznala je Jessica koja uz Birdie ima i 7-godišnju kći Maxwell Drew i 5-godišnjeg sina Acea Knutea.

Bez obzira na to što joj majčinski posao nije mačji kašalj, Jessica se od nove kćeri ne odvaja i upija svaki trenutak koji provodi s njom. "Birdie našu obitelj čini potpunom. Netko mi je jednom rekao da imam na umu kako su teške faze normalne kada se radi o novorođenčadi i maloj djeci. Zato svakoga dana slavim male pobjede", rekla je.

Kako bi joj bilo što lakše, svaka majka mora u rukavu imati bar nekoliko trikova, a Jessica je otkrila kako na kraj izlazi s kaotičnim situacijama. "Neku večer su svi troje plakali istovremeno pa sam im se pridružila", našalila se ova bivša reality zvijezda koja je nedavno lansirala svoju web stranicu na kojoj prodaje odjeću i modne dodatke, ali i daje uvid u svoj život.

Jessica Simpson Instagram

Posljednja trudnoća za Jessicu bila je i ona najteža - muku je mučila s natečenim nogama, dobila je bronhitis, refluks joj je otežavao spavanje, a prije poroda je uspjela slomiti WC školjku. "Jedino što me drži u ovoj trudnoći je činjenica da ću dobiti još jednu ovakvu slatkicu", napisala je na Instagramu dok je bila trudna. Ako ništa drugo, Jessica vam može poslužiti kao inspiracija da teške trenutke pokušate ublažiti humorom i tako si olakšati koliko možete.

Linker
25. travanj 2024 11:44