Clint Brewer / Splash News
pohvalio se

Postao je otac treći put, ali prljave poslove ne radi: 'Nikada nisam promijenio pelenu'

Iako je nedavno postao otac treći put, američki glumac i komičar priznao je da nikada dosad nije promijenio pelenu svojem djetetu - niti to planira.

Nije mogao dočekati da njegov sin Kenzo napokon stigne kući pa je glumac Kevin Hart svoje obožavatelje redovito obavještavao o svakom koraku: od rođenja pa sve do trenutka u kojem su njegova supruga Eniko Parrish (33) i njihovo prvo zajedničko dijete napokon stigli kući. Ipak, čini se da je 38-godišnjem glumcu draže fotografirati svaki novi trenutak njegovog sinčića, nego se primiti posla. Naime, zvijezda filma "Jumanji: Dobrodošli u džunglu" priznao je da nikada nije promijenio pelenu, a ima već troje djece. Iz prvog braka s Torrei Hart ima 12-godišnju kćer Heaven i 10-godišnjeg sina Hendrixa, ali unatoč dugogodišnjem roditeljskom iskustvu - s pelenama ne želi imati posla.

- Ne mijenjam pelene. Prisutan sam kada se to radi pa sam time uključen u proces u tom trenutku – izjavio je Kevin Hart i dodao da "prljavi posao" izbjegava tako što si pronađe neki drugi zadatak u kući.

Iako je oslobođen dijela obaveza koje dolaze s roditeljstvom, glumac inzistira da je presretan što je postao otac treći put. On i njegova supruga Eniko bili su presretni kada su prošlog tjedna postali roditelji, a čim su stigli kući iz bolnice Kevin se pohvalio prvom fotografijom sa sinčićem te napisao posvetu svojoj partnerici.

- Sretan sam što te imam i još sam sretniji što te mogu zvati svojom suprugom – naglasio je Kevin Hart čiji je brak itekako bio poljuljan još prije dva mjeseca. Naime, tada se slavni komičar našao u seks skandalu. Pojavile su se eksplicitne snimke kojima ga je nepoznata žena ucjenjivala. Hart je preljub odmah priznao te se javno ispričao svojoj supruzi koja je u to vrijeme bila trudna.

- Osjećam da se na mojim leđima nalazi meta i zbog toga bih trebao donositi pametne odluke, ali nedavno to nisam učinio. Nisam savršen i neću tvrditi da jesam. Napravio sam veliku grešku u prosuđivanju i završio u okruženju u kojem se mogu dogoditi samo loše stvari i upravo to se dogodilo. Znam da ću povrijediti one koji su mi najbliži, one s kojima sam razgovarao i ispričao se, svoju suprugu i djecu. Znam da sam pogriješio, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja. Na kraju dana, jednostavno moram biti bolji - poručio je tada i dodao da nipošto ne želi da netko na njegovim greškama zarađuje.

Linker
25. travanj 2024 02:34