mučan razvod

Postalo je nepodnošljivo: Christina Ricci zatražila zabranu prilaska supruga koji ju godinama zlostavlja

Glumica Christina Ricci 2013. godine rekla je sudbonosno ‘da‘ Jamesu Heerdegenu, ni ne nadajući se da će je godinama fizički i psihički zlostavljati te prijetiti aluzijama da bi ju mogao ubiti. U procesu razvoda zatražila je i zabranu prilaska.

Uskoro bivši suprug glumice Christine Ricci, James Heerdegen, prekršio je svaku mjeru, pišu strani mediji. Christina, koja je prije šest mjeseci podnijela zahtjev za razvod od Jamesa, bila je primorana zatražiti zabranu prilaska, što joj je sud odobrio.

James, koji je glumicu prema njezinim riječima fizički i psihički maltretirao, mora se držati barem 100 metara dalje od Christine, a do daljnjeg neće smjeti viđati njihovog šestogodišnjeg sina niti se približiti obiteljskom psu, piše People.

image
Christina i James u danima sreće
Shutterstock Editorial/Profimedia

40-godišnja glumica tvrdi da ju je James godinama fizički napadao i ponižavao, čak i pred njihovim sinom, a maltretiranje je krenulo kad je 2013. godine kad je prvi put ostala u drugom stanju.

Christina je sudu prepričala i kako se bojala spavati noću zbog učestalih prijetnji supruga koji joj je redovito snažno stiskao zapešća i naguravao je.

Znao je govoriti: "Bilo bi mi te žao samo da si raskomadana na komadiće", ispričala je traumatizirana Christina. Jamesov odvjetnik izjavio je da njegov klijent poriče sve optužbe o navodnom zlostavljanju.

Linker
24. travanj 2024 19:10