obitelj se proširuje

Posebna sreća u obitelji Biden! Unuka američkog predsjednika uskoro staje pred oltar s kolegom s fakulteta

Unuku Joea Bidena i njezinog zaručnika osim ljubavi povezuje i politika. Naime, Peter Neal stažirao je u predsjedničkoj kampanji Hillary Clinton te u Bijeloj kući tijekom administracije Baracka Obame.

Naomi Biden (26), najstarija kći Huntera Bidena, sina američkog predsjednika Joea Bidena, otkrila je u subotu 4. rujna da su se ona i njezin dugogodišnji dečko Peter Neal zaručili. Sretnu vijest Naomi je podijelila na svom Instagram profilu u obliku fotografije na kojoj nosi elegantni zaručnički prsten.

"Zauvijek", kratko je napisala predsjednikova unuka, a istu fotografiju objavio je i njezin zaručnik Peter.

Čitajte i: Najveću životnu tragediju Biden nije zaboravio! Na grobu voljenog sina potražio je snagu

O njihovoj vezi malo toga se zna, ali neki strani mediji tvrde da su zajedno već tri godine. Prije dvije godine, Peter je na Instagramu posvetio objavu Naomi za njezin rođendan, po čemu se moglo zaključiti kako se jako, jako vole.

"Sretan rođendan mojoj partnerici u svemu, koja je najsjajnija, najljepša i najbolja prijateljica. Ona je ljubaznija, ljubavnija i pažljivija nego što svijet zaslužuje, a mi svi, ja posebno, imamo sreće što s njom imamo još jedno putovanje oko sunca", ponosno je tada napisao Peter.

Inače, Neal je navodno stažirao u predsjedničkoj kampanji Hillary Clinton te u Bijeloj kući tijekom administracije Baracka Obame.

Čitajte i: Životna priča omiljenog demokrata! Joe Biden u mladosti tragično izgubio suprugu i kćer, a kasnije i sina

Vrlo je strastvena oko politike

Naomi je jedna od Bidenovih sedmero unučadi - njegov sin Hunter uz Naomi ima još sina Finnegana i kćer Maisy sa svojom bivšom suprugom Kathleen Biden. Osim njih, ima još jedno dijete sa ženom iz Arkansasa imenom Lunden Alexis Roberts, kao i jednogodišnjeg sina Beau Bidena sa sadašnjom ženom Melissom Cohen.

image
Naomi i Natalie Biden tijekom inauguraicje njihovog djeda.
ALEX WONG/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Ime je dobila po pokojnoj kćeri predsjednika Bidena koju je izgubio u tragičnoj prometnoj nesreći 1972. godine,

Naomi trenutno studira pravo, baš kao i njezin zaručnik, te je vrlo strastvena oko politike. Naime, kada je njezin djed bio potpredsjednik, Naomi je s njim i bakom Jill odlazila na nekoliko međunarodnih putovanja, posjećujući zemlje poput Novog Zelanda, Turske, Kine i drugih. Vrlo je aktivna na Twitteru gdje redovito podupire djeda, ali se suočava i s kritikama na njegov račun.

Buduća pravnica jako je povezana sa svojim rođacima što se vidjelo tijekom inauguracije predsjednika Bidena u siječnju. Posebno je bliska s Natalie Biden, kćeri pokojnog Bidenovog sina Beaua koju smatra "manjom verzijom sebe".

Linker
25. travanj 2024 02:13