Sve najbolje

Poseban dan za posebnog čovjeka! Bernie Ecclestone proslavio 91. rođendan u krugu najuže obitelji

Legenda Formule 1 pozirao je s osmijehom od uha do uha pokraj čokoladne torte uz kćer Tamaru i sedmogodišnju unuku Sofiju te suprugu Fabianu i sina Acea.

Nakon što mu je prošla godina donijela neopisivu sreću i prvog sina, šef Formule 1 i bivši hrvatski zet, vitalni Bernie Ecclestone 91. rođendan proslavio je uz svoja najveća blaga.

"Vrlo poseban dan u kojem slavimo najposebnijeg muškarca. Jako si voljen. A mi jako sretni što te imamo", napisala je Tamara Ecclestone uz fotografiju na Instagramu.

Na njoj uz suprugu Fabianu Flosi (45) i kćer Tamaru (37) Bernie ispred čokoladne rođendanske torte pozira uz unuku Sofiju (7) i 15-mjesečnog sina Acea.

Njegova druga kći Petra iz braka sa Slavicom Radić događaju nije mogla prisustvovati, ali je također ocu posvetila jednu od objava na svojim društvenim mrežama.

Podijelila je, naime, snimku sa staze Formule 1 i uz to napisala: "Sretan rođendan tata. Hvala ti što si uvijek tu za mene...Uvijek ću biti tvoj mali Peti Loo. Cijenim te kao tatu, ali i nevjerojatnog čovjeka. Tako sam počašćena i zahvalna što sam ti kći".

Čitajte i: Vitalni Bernie Ecclestone proslavio okrugli rođendan s obitelji: 'Devedesete su nove šezdesete'

Prvi čovjek Formule 1 već je otac kćeri Deborah (66) iz braka s prvom suprugom Ivy Bamford, ali i nešto poznatije Tamare i Petre Ecclestone koju je dobio iz braka s Hrvaticom Slavicom Radić.

Bivši hrvatski zet prošle je godine, s 90 i četvrti put postao otac, a dobio je prvog sina.

Kruna je to njegova ljubavi s 46 godina mlađom suprugom Fabianom Flosi, s kojom je dobio dječaka Ace, što u prijevodu znači as. Iste je godine i njegova kćer Tamara rodila kćerkicu Serenu.

Čitajte i: Bernie Ecclestone dobio sina u 90. godini: ime dječaka je više nego simbolično

Linker
19. travanj 2024 13:48