Ella Dvornik i Charles Pearce
 Instagram / Ella Dvornik
Mezimica slavi mjesec dana

Poseban dan Ella Dvornik provodi u četiri zida: 'Da nisam rodila ranije, termin bi bio za pet dana'

Obitelj Elle Dvornik danas ima razloga za slavlje. Njihova palčica Lumi Wren danas slavi mjesec dana!

Blogerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce imaju razloga za slavlje. Naime, njihova kćerkica Lumi Wren slavi danas punih mjesec dana. "Wow! Netko danas ima punih mjesec dana! Da nisam rodila ranije, termin bi mi bio za pet dana. A postoji mogućnost da bih bila trudna i dulje. Jadna Lumi, sad će svake godine slaviti rođendan mjesec dana prije previđenog", objavila je blogerica i objavom svima zaželjela dobro jutro.

Ella i Charles prevarili sve! Drugo dijete dobili su još prošli tjedan, a ime koje su mu nadjenuli nitko nije očekivao

Lumi stigla pet tjedana ranije

Ella je, naime, curicu rodila 20. veljače u privatnoj poliklinici, a zatim je njezino rođenje skrivala od medija i javnosti četiri dana. "Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020. u 18:17 h čak pet tjedana ranije, Mama se htjela odmoriti pa me držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam svima mogu reći bok", objavila je slatkom objavom tada rođenje djevojčice Ella.

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Zbog komplikacija u trudnoći neko je vrijeme ležala u bolnici, a na kraju je ranije i rodila. Sve je, srećom, završilo u najboljem redu i djevojčica uživa s mamom, sestrom i tatom već mjesec dana u njihovom zagrebačkom domu.

Lijepo se od carskog reza oporavila i blogerica, koja se nije libila otkriti kroz što je sve prošla u prvim danima nakon zahvata. "Ovaj put je sve prošlo puno glađe, ustala sam se već puno puta, ali odlazak na WC nakon carskog nije bio nimalo lijep", ispričala je Dvornik koji dan nakon poroda.

Linker
15. travanj 2024 04:44